AFE de nivel clinic de la Analog Devices pentru dispozitive de monitorizare de la distanță a patru semne vitale ale pacienților

by donpedro

Simplificați proiectarea dispozitivelor portabile de monitorizare de la distanță a pacienților RPM (Remote Patient Monitoring) prin măsurarea a patru semne vitale cu ajutorul unui AFE (analog front end) de la Analog Devices, Inc. – MAX86178. Acest AFE pe un singur cip integrează trei sisteme de măsurare (optic, ECG și bioimpedanță) pentru a obține patru semne vitale comune: electrocardiogramă (ECG sau EKG), frecvență cardiacă (ECG sau PPG optic), saturația oxigenului în sânge (SpO₂) și frecvența respiratorie (utilizând BioZ). MAX86178 permite sincronizare PPG optic și ECG pentru măsurători de sănătate derivate.

Cu trei subsisteme de calitate clinică integrate într-un singur circuit integrat, sistemul triplu MAX86178 AFE înlocuiește implementările discrete prin integrarea unui subsistem PPG optic pentru măsurarea ritmului cardiac și SpO₂, a unui subsistem ECG cu o singură derivație, precum și a unui subsistem biopotențial și bioimpedanță (BioZ) pentru măsurarea ritmului respirator. Acesta permite realizarea de dispozitive mici pentru măsurarea semnelor vitale prin integrarea acestor funcții multiple într-o capsulă de 2,6 mm × 2,8 mm.

În plus, următoarea generație de RPM portabile trebuie să funcționeze la putere redusă pentru a permite baterii mai mici sau să extindă durata de viață a bateriei în vederea unor cerințe de încărcare mai convenabile. Pentru a permite funcțiile de putere ultra-redusă, MAX86178 oferă fiecărui subsistem opțiuni configurabile pentru a optimiza durata de viață a bateriei conform unor cazuri de utilizare specifice.

De asemenea, Analog Devices oferă regulatorul buck-boost MAX20343 și circuitul integrat de management a puterii – MAX20360 – ca soluții de alimentare optimizate pentru MAX86178.

Disponibilitate

  • MAX86178 este disponibil acum într-o capsulă WLP de 2,6 mm × 2,8 mm.
  • MAX86178EVKIT# este disponibil acum.

Linkuri utile

  • https://bit.ly/MAX86178_Product
  • https://ez.analog.com

Analog Devices

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu