Mouser Electronics analizează impactul 5G și Edge Computing asupra sistemelor de transport inteligente în cel mai nou episod EIT

by donpedro

Mouser Electronics Inc. a lansat cel de-al cincilea episod al programului 2021 Empowering Innovation Together™ (EIT). Cel mai recent episod oferă o perspectivă mai detaliată asupra tendințelor din jurul sistemelor inteligente de transport prin intermediul unui blog, al unui infografic, al unui videoclip și nu numai. Seria include, de asemenea, un nou episod al podcastului The Tech Between Us, disponibil pe site-ul Mouser: https://eu.mouser.com/empowering-innovation/intelligent-transportation-systems#podcast-its.

În cel mai recent episod de podcast, Raymond Yin, directorul de conținut tehnic al Mouser, vorbește cu Dr. Maxime Flament, CTO la ‘5G Automotive Association’, despre apariția standardelor de siguranță din industrie. Ei explorează capabilitățile de implementare a rețelelor 5G în sistemele de transport și efectele edge computing în industria auto. Podcastul este, de asemenea, disponibil pe Alexa, Apple Podcasts, Google Podcasts, iHeartRadio, Pandora, Spotify și pe canalul YouTube al Mouser.

Seria EIT 2021 include videoclipuri ‘byte-sized’ (“Then, Now și Next”), articole, bloguri, infografice și alte informații, cu discuții susținute de liderii de opinie de la Mouser și de alți experți. Viitoarele subiecte tehnologice, care urmează după soluțiile inteligente de transport, vor trece în revistă cele mai recente tehnologii de produs, cum ar fi RF și wireless. Programul prezintă mai multe noutăți în materie de produse și dezvăluie evoluțiile tehnice necesare pentru a fi la curent cu noile tendințe de pe piață.

Cea de-a cincea parte a programului EIT 2021 este sponsorizată de partenerii valoroși ai Mouser: Amphenol ICC, Amphenol RF, Digi International, Intel®, KEMET, Microchip Technology, Molex, STMicroelectronics, TDK și TE Connectivity.

Înființat în 2015, programul Empowering Innovation Together al Mouser este unul dintre cele mai recunoscute programe de componente electronice din industrie. Pentru a afla mai multe, vizitați https://eu.mouser.com/empowering-innovation și urmăriți Mouser pe Facebook și Twitter.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu