Familia de microcontrolere PSoC™ 64 obține certificarea PSA Level 2 pentru dispozitive IoT și mai securizate

by donpedro

Infineon Technologies AG a anunțat că a obținut certificarea Arm® Platform Security Architecture (PSA) Level 2 pentru familia de microcontrolere PSoC™ 64 cu securizare standard. Certificarea de nivel 2 include o evaluare de laborator a rădăcinii de încredere PSA (PSA-RoT) pentru a oferi dovezi că dispozitivele pot asigura protecție împotriva atacurilor software scalabile. Laboratoarele de evaluare utilizează analiza vulnerabilităților și testarea penetrării PSA-RoT pentru a stabili dacă au fost îndeplinite cele nouă cerințe de securitate ale profilului de protecție PSA-RoT.

Microcontrolerele securizate PSoC 64 de la Infineon au fost printre primele procesoare Arm® Cortex®-M care au fost certificate ca fiind conforme cu PSA Level 1. Cu noua certificare PSA de nivel 2, dezvoltatorii de sisteme IoT au un nivel extins de încredere atunci când utilizează microcontrolatoarele securizate PSoC 64, care sunt echipate cu setul holistic Arm® PSA de modele de amenințări, analize de securitate, specificații de arhitectură hardware și firmware. Microcontrolerele PSoC 64 sunt ideale pentru aplicațiile conectate în cloud, care necesită protecția datelor utilizatorilor și actualizări de firmware de încredere, inclusiv pentru dispozitive medicale personale și soluții de securitate pentru locuințe.

Despre microcontrolerele Infineon PSoC 6

Arhitectura PSoC 6 este construită pe tehnologia de procesare de 40-nm cu consum ultra-redus de putere, iar microcontrolerele valorifică tehnicile de proiectare cu consum redus de putere pentru a prelungi durata de viață a bateriei până la o săptămână întreagă pentru dispozitivele purtabile securizate. O alegere între arhitectura Arm® Cortex®-M4 sau Cortex®-M0+ dual-core permite proiectanților să optimizeze simultan puterea și performanța. Proiectanții pot utiliza perifericele definite prin software ale microcontrolerului pentru a crea front-end-uri analogice (AFE) personalizate sau interfețe digitale pentru componente de sistem inovatoare, cum ar fi display-urile cu cerneală electronică. Totodată, microcontrolerul PSoC 6 dispune de cea mai recentă generație a tehnologiei Infineon în domeniul detecției capacitive CapSense™, care permite interfețe moderne bazate pe atingere și gesturi, robuste și fiabile.

Disponibilitate

Circuitele PSoC 64 de la Infineon sunt disponibile acum. Mai multe informații sunt disponibile aici.

Infineon Technologies

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu