Renesas și OmniVision oferă un proiect de referință integrat de sisteme de camere pentru industria automobilelor

by donpedro

Renesas Electronics Corporation și OmniVision Technologies, Inc., unul dintre principalii dezvoltatori de soluții avansate de imagistică digitală, au prezentat un proiect de referință integrat pentru un sistem de camere auto de înaltă definiție. Noul proiect dispune de tehnologia Automotive HD Link (AHL) recent introdusă de Renesas, care transmite imagini video de înaltă definiție prin cabluri și conectori cu costuri reduse. Componentele AHL din proiect se asociază cu sistemul SoC de 1,3 MP OX01F10 de la OmniVision, care oferă cele mai bune performanțe de imagistică din industrie într-o gamă largă de condiții de iluminare dificile, împreună cu cel mai compact factor de formă și cel mai mic consum de putere.

Imaginile video HD sunt din ce în ce mai importante în sistemele de siguranță auto pentru funcția de recunoaștere a obiectelor. Noul codificator RAA279971 AHL și noul decodor RAA279972 utilizează un semnal analogic modulat pentru a transmite imaginile video, permițând rate de transmisie de 10 ori mai mici decât cele necesare pentru transmiterea digitală a semnalelor HD. Rata de transmisie mai mică înseamnă că pot fi utilizate cabluri cu perechi torsadate neecranate (UTP) și conectori standard ieftini, la fel ca și cablurile și conectorii video analogici tradiționali. Renesas este lider în piața sistemelor ADAS (Advanced Driver Assist Systems), iar AHL poate fi asociat cu alte produse Renesas, cum ar fi R-Car Automotive SoCs, microcontrolere RH850, PMIC-uri pentru automobile și componente analogice pentru implementarea eficientă din punct de vedere al costurilor a numeroase caracteristici de siguranță în aproape orice vehicul.

SoC-ul OX01F10 de la OmniVision integrează un senzor de imagine de înaltă performanță de 3,0 microni și un procesor avansat de semnal de imagine (ISP) cu tehnologia PureCel®Plus de la OmniVision cu zgomot redus, rezolvând astfel provocările camerelor de vedere din spate (RVC) și ale sistemelor de vedere surround (SVS) pentru automobile, care constau în obținerea unui factor de formă mic cu performanțe excelente în condiții de iluminare redusă, putere ultra-redusă și costuri reduse, îmbunătățind în același timp fiabilitatea și permițând proiectarea unei singure plăci de circuit imprimat (PCB).

Disponibilitate

Noul proiect de referință este disponibil prin intermediul reprezentanțelor Renesas și OmniVision. Vizitați https://www.renesas.com/AHL pentru a afla mai multe despre tehnologia AHL, și https://www.ovt.com/sensors/OX01F10 pentru informații despre OX01F10.

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu