Digi-Key Electronics lansează campania “Power Focus” cu Power Integrations

by donpedro

Ca parte a campaniei Power Focus, Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție din lume de componente electronice în stoc pentru expediere imediată, colaborează cu Power Integrations (un inovator de top în domeniul tehnologiilor semiconductoare pentru conversia de putere de înaltă tensiune) pentru a oferi familia de circuite integrate InnoSwitch™3 de la Power Integrations, cu tehnologie PowiGaN™.

Această tehnologie oferă performanțe de mare impact pentru aplicațiile de consum și industriale exigente, reducând în același timp consumul de energie.

Pe măsură ce tot mai multe aplicații se bazează din ce în ce mai mult pe dispozitive inteligente și pe controlul automat al consumului de energie, crește cererea de soluții cu eficiență mai mare și cu performanțe termice mai bune, iar siliciul este înlocuit din ce în ce mai mult de GaN. PowiGaN este tehnologia dezvoltată intern de Power Integrations, care permite circuitelor integrate InnoSwitch3 să atingă o eficiență de 95% pe întreaga gamă de sarcini și până la 100W în implementări de dispozitive închise, fără radiatoare.

Pentru mai multe informații despre Power Integrations și pentru a comanda din portofoliul lor de produse, vă rugăm să vizitați site-ul Digi-Key.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu