MicroAI™ și Silicon Labs implementează inteligență artificială nativă locală (la marginea rețelei)

by donpedro

MicroAI, pionier în domeniul produselor de inteligență artificială nativă locală (edge-native – AI) și de învățare automată (ML), a anunțat că s-a alăturat programului de parteneriat tehnologic al Silicon Labs pentru a oferi avantajele inteligenței artificiale native periferice clienților Silicon Labs.

Silicon Labs este lider în domeniul tehnologiei wireless securizate și inteligente, iar MicroAI este un deschizător de drumuri în tehnologia ‘edge-native’ AI, care implementează AI în punctele terminale conectate, permițând instruirea și inferența pe fiecare dispozitiv unic conectat, la marginea rețelei.

Această colaborare va oferi clienților Silicon Labs o cale accelerată către proiectarea, dezvoltarea și implementarea dispozitivelor conectate de ultimă generație, pentru a personaliza inteligența artificială pentru fiecare utilizator final în parte, prin personalizarea în masă*) și contextualizarea mediului unic al dispozitivelor lor.

AtomML™ de la MicroAI este o soluție AI de ultimă generație, care permite rularea unui algoritm AI pe dispozitive simple bazate pe conectivitate wireless, cu memorie și capabilități CPU limitate; o abordare care oferă o mai mare flexibilitate de proiectare, costuri mai mici, un timp de lansare pe piață mai scurt și un randament mai rapid al investiției (ROI). AtomML oferă capabilități revoluționare de inteligență artificială nativă la periferie, care personalizează inteligența artificială pe dispozitivele ‘edge’ de ultimă generație, cu instruire și inferență AI, specifice fiecărui punct terminal. Cu o amprentă redusă, aceste unități de calcul cu capabilități de autoînvățare oferă inteligență sofisticată, personalizată și conștientă în funcție de context pentru cazuri de utilizare cu valoare ridicată, printre care se numără monitorizarea condițiilor, securitatea, detectarea anomaliilor și întreținerea predictivă.

*) Nota red.: Personalizarea în masă este un proces prin care o marcă oferă clienților săi posibilitatea de a personaliza un produs sau un serviciu pentru a-l face cât mai deosebit posibil, în măsura în care producția în masă o permite.

Conferința virtuală “Works With” organizată de Silicon Labs

Yasser Khan, CEO MicroAI, va susține o prezentare la următoarea conferință Silicon Labs Works With, care va avea loc pe 15 septembrie, la ora 10:00 (CDT). Prezentarea, intitulată “Benefits of Enabling Artificial Intelligence & Machine Learning on the Edge” (Beneficiile activării inteligenței artificiale și a învățării automate la periferie), va oferi clienților Silicon Labs o privire din interior asupra modului în care ‘AI edge-native’ rezolvă provocările tehnice și de afaceri ale abordărilor ‘cloud’ tradiționale și ‘hybrid-cloud AI edge’, precum și asupra modului în care producătorii de echipamente originale pot ocoli soluțiile complicate cu instrumente de modelare, care sporesc în mod inutil costurile, complexitatea și timpul de lansare pe piață a dispozitivelor de ultimă generație.

MicroAI

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu