Câștigați o placă Microchip Curiosity PIC32 WFI32E

by donpedro

Câștigați o placă PIC32 WFI32E Curiosity Board (EV12F11A) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 20%, plus livrare gratuită în cazul în care doriți să achiziționați un asemenea produs.

Placa PIC32 WFI32E Curiosity este un instrument de evaluare ușor de utilizat pentru a testa performanța modulului MCU Wi-Fi WFI32E01PC, care conține seria de microcontrolere PIC32MZW1 Wi-Fi SoC (System-on-Chip). Acest microcontroler de înaltă performanță, care operează la 200MHz, are conectivitate Wi-Fi la standard industrial și opțiuni periferice bogate. PIC32MZW1 dispune de 1MB de memorie flash și de 256KB de memorie SRAM, permițând proiectanților de sisteme embedded să dezvolte rapid software IoT complex care să acopere WLAN, stiva TCP/IP, RTOS, conectivitate Cloud și aplicații. Diferite tipuri de periferice, cum ar fi Ethernet, USB, ADC, butoane tactile CVD și CAN, fac din PIC32MZW1 un nucleu de sistem perfect pentru a implementa cele mai multe caracteristici ale aplicațiilor.

Există diverse tipuri de conectori pe placă pentru ca utilizatorii să își construiască aplicațiile prin conectarea acestora la diverse modele de plăci suplimentare, cum ar fi plăcile XPRO de la Microchip. De asemenea, utilizatorii pot extinde funcționalitatea sistemului prin intermediul plăcilor adaptoare de la MikroElectronika − mikroBUS™ Click™. Depanatorul plăcii PIC32 WFI32E Curiosity − PICkit On-board (PKOB) − se bazează pe un microcontroler PIC24FJ256GB106 USB. În plus, placa suportă și depanatoare externe, cum ar fi MPLAB REAL ICE, MPLAB ICD 3, prin intermediul conectorului ICSPTM.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă PIC32 WFI32E Curiosity sau pentru a primi un cupon de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați pagina https://page.microchip.com/E-Azi-PIC32.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu