Renesas anunță peste 35 de combinații câștigătoare care includ produse de la Dialog și Renesas

by donpedro

Renesas Electronics Corporation și Dialog Semiconductor Plc și-au unit oficial forțele astăzi, iar ca un beneficiu imediat pentru clienți, Renesas a anunțat 39 de noi combinații câștigătoare.  Aceste proiecte de specialitate pun în valoare portofoliile de produse complementare (și acum combinate), ale Renesas și Dialog în materie de procesare embedded, aplicații analogice, de putere și de conectivitate.

Combinațiile câștigătoare de la Renesas sunt proiecte verificate din punct de vedere tehnic și permit clienților să profite de o platformă avansată pentru ideile lor de proiectare, accelerând ciclul de dezvoltare a produselor și reducând riscul general de lansare pe piață a proiectelor.

Pentru a evidenția cele mai bune dintre portofoliile Renesas și Dialog, Renesas prezintă principalele sale combinații câștigătoare – IoT și industriale.

Recent, Renesas a anunțat Quick Connect IoT – o platformă de proiectare a sistemelor IoT care simplifică foarte mult prototiparea sistemelor IoT pentru a-i ajuta pe utilizatori să reducă semnificativ timpul de lansare pe piață. Platforma de proiectare multi-placă elimină problemele de compatibilitate larg răspândite care se regăsesc în hardware și software, permițând proiectanților să conecteze rapid și ușor o gamă largă de senzori la plăcile de dezvoltare cu microcontroler. Combinația dintre dispozitivele SoC de la Dialog, cu consum ultra redus de putere, Bluetooth® Low Energy (LE) (DA14531) și Wi-Fi (DA16200), noul conector placă-la-placă Pmod™ 6A și codurile executabile embedded (glue codes) în pachetul software Renesas – Quick Connect IoT – permite senzorilor și microcontrolerelor Renesas să transmită date fără probleme către o aplicație mobilă sau către cloud.

Adaptorul PD de 100W de la Renesas este un adaptor PD multifuncțional care suportă o ieșire PD maximă de 65W, încărcare rapidă BC1.2, încărcare wireless Qi 15W și două porturi USB A de 5V2.1A. Acesta include acum cel mai recent (și avansat) chipset AC/DC de înaltă densitate de putere (controler digital flyback pe partea primară / circuit integrat de interfațare pe partea secundară) cu comutație la tensiune nulă, combinat cu controlerul USB PD de la Renesas, MOSFET-uri, PFC și dispozitive de încărcare wireless.

Eticheta de urmărire inteligentă este o soluție ultra-subțire, de mărimea unei cărți de credit, pentru monitorizarea și urmărirea datelor de mediu prin Bluetooth LE. Aceasta asigură o durată de viață optimă a bateriei prin intermediul SoC-ului Bluetooth LE 5.1 DA14531 cu consum redus de putere, în combinație cu senzorii de umiditate și temperatură de înaltă performanță de la Renesas și cu memoria serială Flash de stocare, de la Dialog, pentru înregistrarea datelor. Produsul oferă o durată de păstrare de 2-3 luni și aproximativ 30 de zile de viață activă folosind o baterie reîncărcabilă și de unică folosință, imprimabilă (printable battery), de 25 mAh.

În plus, Renesas a lansat nouă combinații câștigătoare proiectate special pentru clienții din domeniul automobilelor, care combină produsele analogice de la Dialog cu o gamă largă de soluții Renesas.

O nouă soluție pentru IVI (In-Vehicle Infotainment) include o combinație de module PMIC și CMIC de la Dialog cu sistemele R-Car SoC pentru automobile, regulatoare buck și circuite integrate de sincronizare de la Renesas. O altă combinație câștigătoare asociază driverele LED cu iluminare de fundal și haptice de la Dialog cu dispozitivele PMIC pentru LCD de la Renesas pentru a realiza un sistem de afișare pentru automobile. Alte soluții care combină ofertele Renesas și Dialog sunt în curs de realizare, inclusiv un sistem de management al bateriilor (BMS) fără fir cu circuitul integrat Bluetooth LE de la Dialog și circuitele integrate de management al bateriilor și microcontrolerele de la Renesas. Pentru detalii, vizitați pagina de combinații câștigătoare pentru automobile.

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu