Câștigați un kit de evaluare Microchip AVR128DB48 Curiosity Nano

by donpedro

Câștigați un kit de evaluare AVR128DB48 Curiosity Nano (EV35L43A) de la Electronica Azi și, dacă nu îl câștigați, primiți un cupon de reducere de 20%, plus livrare gratuită în cazul în care doriți să achiziționați un asemenea produs.

Lansați pe piață următoarea voastră idee prin intermediul unei plăci de dezvoltare pe care o puteți ține în buzunar! Cu capabilități complete de programare și de depanare, kitul de evaluare AVR128DB48 Curiosity Nano oferă suport complet pentru următorul vostru proiect.

Familia de microcontrolere AVR DB dispune de binecunoscutul procesor AVR, care rulează acum la o frecvență de până la 24 MHz pe întreaga gamă de tensiuni de alimentare de la 1,8V la 5,5V. Familia include trei variante de memorie flash de 32 KB, 64 KB și 128 KB în capsule de 28- până la 64-pini. Familia AVR DB este proiectată pentru a asigura condiționare a semnalelor analogice, control în timp real și funcționare la tensiuni multiple în aplicații precum control industrial, produse electrocasnice, automobile și Internet of Things (IoT).

Kitul alimentat prin USB dispune de un programator/depanator integrat care se completează perfect cu mediul de dezvoltare integrat (IDE) MPLAB® X și Microchip Studio. Factorul său de formă mic îl recomandă pentru montarea pe o placă breadboard sau combinarea acesteia cu placa Curiosity Nano Base pentru plăci Click™, care dispune de mai multe socluri mikroBUS™, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință senzori, actuatoare sau interfețe de comunicații din selecția extinsă de plăci Click de la Mikroelektronika.

Acest produs include următoarele caracteristici:

  • Microcontroler AVR128DA48
  • LED galben pentru utilizator
  • Cristal de 32,768 kHz și cristal de 16 MHz
  • Depanator integrat pe placă
  • Alimentat prin USB sau alimentare externă
  • Tensiune țintă reglabilă

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare Curiosity Nano AVR128DB48 sau pentru a primi un cupon de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați pagina, https://page.microchip.com/E-Azi-AVRDB.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu