MIKROE prezintă placa LTE IoT 8 Click, în valoare de 79 USD, destinată dispozitivelor purtabile, aplicațiilor de urmărire a activelor, de monitorizare și de contorizare

by donpedro

MikroElektronika (MIKROE), compania specializată în soluții embedded – capabilă să reducă semnificativ timpul de dezvoltare prin oferirea de produse hardware și software inovatoare bazate pe standarde dovedite – a lansat LTE IOT 8 Click – un membru al familiei Click de plăci periferice de dezvoltare, care numără 1000 de unități – destinat proiectanților de soluții de conectivitate LTE-M și NB-IoT de mică putere în domeniul dispozitivelor purtabile, al urmăririi bunurilor, al monitorizării industriale și al aplicațiilor inteligente de contorizare.

LTE IoT 8 Click este o placă add-on compactă, ce include SKY66430-11, un sistem SiP multi-bandă, multicip, care suportă platformele 5G Massive IoT (LTE-M/NB-IoT) de la Skyworks Solutions și Sequans Communications. SiP-ul precertificat integrează întregul front-end RF, transceiverul, managementul puterii, memoria și modemul în banda de bază pentru un radio multibandă LTE care funcționează în gama de frecvențe 698-2200MHz.

Plăcile Click se bazează pe standardul mikroBUS™ cu 16-pini pentru socluri pentru o placă de dezvoltare inventată de MIKROE în urmă cu zece ani. Plăcile Click permit inginerilor proiectanți să schimbe cu ușurință perifericele, reducând cu luni de zile timpul de dezvoltare. Compania lansează aproape în fiecare zi, la ora 10:00, o nouă placă Click, iar multe companii de microcontrolere de top, inclusiv Microchip, NXP, Infineon, Dialog, STM, Analog Devices Renesas și Toshiba, includ acum soclul mikroBUS pe plăcile lor de dezvoltare.

Placa LTE IoT 8 Click este susținută de o bibliotecă compatibilă cu mikroSDK, care include funcții menite să simplifice dezvoltarea de software. Această placă Click este livrată ca un produs complet testat, gata de a fi utilizat pe orice sistem echipat cu soclu mikroBUS™.

Noua placă LTE IoT 8 Click se alătură altor 11 plăci LTE IoT Click disponibile de la MIKROE.  Pentru mai multe informații despre gama completă de peste 1000 de plăci Click periferice de la MIKROE, vizitați https://www.mikroe.com/click.

MikroElektronika

Pentru informații suplimentare, accesați acest link

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu