Un semn de încredere: Încă o dată, Intel recunoaște Rutronik ca partener de distribuție francizat

by donpedro

Cooperare reafirmată: Intel, în calitate de partener de distribuție de componente în franciză, a recunoscut încă o dată Rutronik Elektronische Bauelemente GmbH, ca fiind unul dintre cei mai importanți distribuitori de componente electro­nice la nivel mondial. Acest lucru consolidează relația de afaceri de lungă durată dintre cele două companii, asigurând cea mai bună disponibilitate a produselor și autenticitatea componentelor.

“Apreciem cunoștințele de specialitate și înțelegerea cuprinzătoare a pieței de către Rutronik, care ne-au permis să colaborăm cu mult succes de mulți ani”, a menționat Frank Merten, Senior Account Manager la Intel.

“Suntem foarte mulțumiți, că Intel, un producător de microprocesoare de renume mondial, a premiat încă o dată capabilitățile noastre de service și suport”, a declarat Johann Olteanu, Line Manager la Rutronik. “Unul dintre punctele noastre forte este faptul că Rutronik nu se aprovizionează cu componente de pe piața liberă. Fiecare piesă este furnizată direct de la producător, ceea ce oferă clienților un avantaj în ceea ce privește calitatea și disponibilitatea componentelor electronice.”

Rutronik

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu