Câștigați un kit de evaluare Microchip SAM D21 Curiosity Nano

by donpedro

Kitul de evaluare SAM D21 Curiosity Nano este o platformă hardware pentru evaluarea microcontrolerului SAMD21G17D. Acest microcontroler flash cu consum redus de putere, de înaltă performanță, bazat pe ARM® Cortex®-M0+ este ideal pentru o gamă largă de aplicații de automatizare a locuinței, de consum, de contorizare și industriale. Acesta dispune de un nucleu ARM Cortex-M0+ care rulează la o frecvență de până la 48MHz, de o memorie Flash autoprogramabilă în sistem de 128KB, de o memorie SRAM de 16KB și de șase interfețe seriale de comunicație (SERCOM), fiecare dintre acestea putând fi configurată pentru a funcționa fie ca: ADC pe 12-biți, 350ksps, cu până la 14 canale, fie ca detecție capacitivă tactilă și de proxi­mitate cu 256 de canale.

Sistemul de evaluare SAM D21 Curiosity Nano este susținut de mediul de dezvoltare integrat (IDE) MPLAB® X și de framework-ul de dezvoltare software MPLAB Harmony v3. Kitul de eva­luare oferă acces ușor la caracteristicile microcontrolerului SAM D21 pentru a integra dispozitivul într-un proiect personalizat. Kitul de evaluare este compatibil cu placa de bază Curiosity Nano (cod de producător − AC164162), care vă permite să scalați și să prototipați rapid următorul vostru proiect inovator folosind microcontrolerul SAMD21G17D.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare SAM D21 Curiosity Nano sau pentru a primi un cupon de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați pagina https://page.microchip.com/E-Azi-SAMD21.html  și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu