Noul MPLAB ICD 4 include un procesor mai rapid și o memorie RAM mai mare pentru a furniza până la dublul vitezei ICD 3 pentru depanarea în-circuit a microcontrolerelor PIC® și a controlerelor de semnal digital dsPIC®. MPLAB ICD 4 conține, de aseme­nea, o gamă largă de tensiuni țintă și o alimentare opțională de 1A prin intermediul unei surse de alimentare externe.
Pentru o flexibilitate maximă, MPLAB ICD 4 dispune de o opțiune selectabilă pull-up/pull-down pentru interfața țintă și ajustarea programabilă a vitezei de depanare pentru o productivitate mai mare. Îmbunătățirile semnificative ale MPLAB ICD 4 legate de viteză sunt atinse cu ajutorul unui microcontroler pe 32-biți care rulează la 300 MHz. Procesarea mai rapidă, împreună cu o memorie tampon mai mare, de 2MB, conduc la un produs care este de până la două ori mai rapid față de predecesorul său.
MPLAB ICD 4 este ușor de utilizat și suportă multe microcontrolere PIC și controlere de semnal digital dsPIC existente în portofoliul de produse Microchip prin mediul de dezvoltare MPLAB X Integrated Development Environment (IDE). Acest lucru simplifică procesul de proiectare pentru clienți atunci când aleg să migreze de la un microcontroler PIC la altul pentru a satisface nevoile aplicației lor.
MPLAB ICD 4 se conectează la PC utilizând o interfață USB 2.0 de mare viteză și este conectat la țintă cu un conector de depanare compatibil cu sistemele MPLAB ICD 3 sau MPLAB REAL ICE™ In-Circuit Emulator. MPLAB ICD 4 funcționează și cu interfețe JTAG.

Circuit de depanare in timp real mai rapid și mai flexibil:
Suportă multe microcontrolere PIC și controlere de semnal digital dsPIC
x2 mai rapid decât ICD 3
Timpul de așteptare redus îmbunătățește productivitatea depanării
Simplifică migrarea între microcontrolerele PIC

Pentru a avea șansa de a câștiga un depanator in-circuit MPLAB ICD 4 de la Microchip sau pentru a primi voucherul de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați pagina: https://page.microchip.com/E-Azi-ICD4.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu