Digi-Key Electronics anunță soluții dedicate pentru startup-uri

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție din lume de componente electronice în stoc pentru expediere imediată și-a continuat preocuparea de a încuraja inovația la nivel global prin lansarea unui microsite și a unui manual cu sfaturi dedicate transformării obiectivelor startup-urilor în realitate. Site-ul pentru startup-uri valorifică resursele, instrumentele și cunoștințele pe care Digi-Key le-a acumulat în urma colaborării cu mii de startup-uri în fiecare an. Manualul, numit Startups Survival Guide (Ghid de supraviețuire pentru startup-uri), este cea de-a doua ediție care valorifică parteneriatul Digi-Key cu Startups Magazine. Ambele resurse urmăresc parcursul în 10 pași, de la idee și prototipare până la producție și asistență și oferă consultanță de specialitate pentru a ajuta la micșorarea complexității și la parcurgerea drumului spre succes.

“Fiind alegerea inginerului începând de la prototipare și până la proiectare și producție, Digi-Key se află într-o poziție unică pentru a împărtăși comunității de startup-uri cunoștințele acumulate, ajutându-le să traverseze provocările specifice cu care se confruntă în drumul lor către succes”, a declarat David Sandys, director de marketing tehnic la Digi-Key. “Angajamentul nostru cu zeci de mii de startup-uri a permis echipei Digi-Key să descopere modalități pentru a ocoli multe din obstacolele care apar în fața startup-urilor și care le împiedică să-și îndeplinească dorințele și aspirațiile lor. Noul microsite și noul ghid sunt două dintre cele mai bune resurse pentru a trece peste aceste obstacole.”

Pe site-ul pentru startup, firmele nou-înființate vor găsi toate instrumentele și resursele într-o singură locație. Acesta este centrat în jurul Foii de parcurs pentru startup-uri, care reprezintă 10 etape ale succesului unui startup, care oferă descrieri, instrumente și resurse pentru fiecare etapă. Foaia de parcurs conține, de asemenea, un videoclip de la Limor Freid, Ladyada de la Adafruit, despre modul în care abordează fiecare dintre etape. Cu sediul în New York City, Adafruit este unul dintre cele mai bune exemple de poveste de succes a unui startup bazat pe electronică. Site-ul include, de asemenea, un Roadmap Dashboard, care este un instrument interactiv cu etape, subetape și resurse pentru fiecare dintre cele 10 faze, precum și un sistem inovator de urmărire pentru a ajuta startup-urile să parcurgă toți pașii necesari de-a lungul acestei călătorii. Site-ul include, de asemenea, peste o duzină de alte instrumente de succes pentru startup-uri, de la Scheme-it, instrumentul nostru de elaborare a ideilor, până la gestionarea listei de materiale (BOM), platforme de referință, comanda de PCB-uri cu ajutorul PCB Builder și DKRed prin intermediul ofertelor noastre Marketplace, care permit vizibilitatea și vânzările prin intermediul site-ului Digi-Key.

Ghidul de supraviețuire pentru startup-uri, ediția a 2-a, elaborat în parteneriat cu Startups Magazine, a fost actualizat pentru a oferi cele mai recente soluții testate privind provocările comune ale startup-urilor. Ghidul este, de asemenea, împărțit în secțiuni care oglindesc cei 10 pași ai succesului unui startup și este alcătuit din articole și expertiză de specialitate provenite de la startup-uri de succes și experți în domeniu. Nu există o modalitate mai bună pentru inovatori de a învăța cum să treacă prin capcanele startup-urilor decât învățând de la startup-uri care au traversat deja această perioadă.

“Împreună cu Digi-Key, acest ghid vă poate ajuta cu adevărat să navigați prin călătoria dumneavoastră antreprenorială, deoarece intrăm în detaliu pentru a explica de ce veți avea nevoie, la fiecare pas”, a declarat Anna Flockett, editor la Startups Magazine. “Vorbind cu experți din industrie și relatând câteva povești de succes ale startup-urilor, ghidul este un instrument integral care vă ajută să atingeți obiectivele startup-urilor voastre.”

În timp ce versiunea tipărită va fi distribuită abonaților Startups Magazine și la anumite evenimente, versiunile în format PDF pot fi descărcate vizitând site-ul Digi-Key dedicat startup-urilor.

Atât microsite-ul pentru startup-uri, cât și Ghidul de supraviețuire destinat acestora continuă să consolideze angajamentul și implicarea Digi-Key de a permite materializarea visurilor startup-urilor, deoarece acestea reprezintă sufletul inovației.

Adafruit

Startups Magazine

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu