Noul ModusToolbox™ Machine Learning de la Infineon permite TinyML pentru AIoT securizat

by donpedro

Combinația dintre inteligența artificială și IoT, cunoscută sub numele de Inteligența artificială a lucrurilor (AIoT), oferă capabilități de învățare automată în dispozitivele conectate, permițându-le acestora să îndeplinească sarcini inteligente. Potrivit ‘Markets and Markets‘, se preconizează că piața AIoT va crește de la 5,1 miliarde de dolari în 2019 la 16,2 miliarde de dolari până în 2024, înregistrând o creștere cu o rată de creștere anuală de 26%. În cel mai recent demers al companiei pentru a accelera dezvoltarea de produse AIoT diferențiate, Infineon Technologies AG (FSE: IFX / OTCQX: IFNNY) a anunțat lansarea ModusToolbox™ Machine Learning (ML). Acesta permite sarcini de lucru bazate pe învățare profundă pe microcontrolerele (MCU) PSoC™ de la Infineon.

ModusToolbox ML este o nouă caracteristică din ModusToolbox Software and Tools, care oferă middleware, biblioteci software și instrumente speciale pentru proiectanți pentru a evalua și implementa modele ML bazate pe învățare profundă. Această caracteristică permite o integrare perfectă cu framework-urile existente disponibile în ModusToolbox, astfel încât sarcinile de lucru ML să poată fi integrate cu ușurință în sistemele AIoT securizate. Setul bogat de instrumente oferă un flux de lucru simplificat de implementare a modelelor de învățare automată, care permite dezvoltatorilor să fie mai eficienți și să livreze mai rapid produse de calitate pe piață.

ModusToolbox ML permite dezvoltatorilor să utilizeze framework-ul preferat de învățare profundă, cum ar fi TensorFlow, pentru a fi implementat direct pe microcontroalele PSoC. În plus, funcția ajută proiectanții să optimizeze modelul pentru platformele embedded pentru a reduce dimensiunea și complexitatea, precum și să valideze performanța în raport cu datele de testare.

ModusToolbox ML oferă o experiență de neegalat pentru proiectanți, prin reducerea complexității cu care se confruntă dezvoltatorii de sisteme atunci când dezvoltă aplicații AIoT. Aceste aplicații necesită, de obicei, o integrare perfectă a sarcinii de lucru de învățare automată, împreună cu domeniile de calcul, conectivitate și cloud pe care ModusToolbox ML le poate aborda.

Disponibilitate

ModusToolbox este disponibil pentru descărcare aici. Mai multe informații despre soluțiile Infineon de învățare automată sunt disponibile la https://www.cypress.com/solutions/machine-learning-solutions.

Infineon Technologies

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu