Microchip anunță deschiderea înscrierilor pentru cursurile de educație online pentru inginerii din domeniul controlului embedded

by donpedro

Microchip Technology Inc. (Nasdaq: MCHP) a anunțat că a deschis înscrierile pentru cursurile online care îi instruiesc pe ingineri cu privire la diverse subiecte de proiectare embedded, de la programarea C la criptografie și îi ajută să utilizeze cât mai eficient produsele sale. Cursurile Universității Microchip oferă cele mai bune practici pentru implementarea unei mari varietăți de sisteme, cum ar fi Internet of Things (IoT), protocoale de comunicare precum Bluetooth®, Universal Serial Bus (USB) și Controller Area Network (CAN), plus bootloadere și analiză de date de mare viteză folosind FPGA (Field Programmable Gate Arrays).

Până anul trecut, Microchip a oferit exclusiv cursuri de formare profesională în cadrul conferințelor anuale pe care le-a lansat încă din anul 1997. Universitatea Microchip mută acest program de studii în mediul online. Inginerii învață cum să utilizeze MPLAB® Code Configurator (MCC) și Core Independent Peripherals (CIP) ale companiei, precum și soluțiile sale pentru crearea de aplicații Linux® încorporate. Oferta de cursuri, care se extinde rapid, acoperă cele mai bune practici în controlul motoarelor, fundamentele de încărcare a bateriilor, alimentarea cu energie, securitatea, proiectarea sistemelor analogice și multe altele. Cursurile Microchip University acoperă, de asemenea, întreaga gamă de produse Microchip.

Înscrieți-vă la cursurile Microchip University predate în limba engleză aici.

Microchip Technology

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu