Componente electromecanice de la TE Connectivity

by donpedro

Cele mai noi produse pentru cele mai noi designuri ale dvs®

 

 

 

 

 

 

 

 


Filtre, relee și comutatoare fiabile

Portofoliul de relee, filtre și comutatoare în continuă creștere de la TE Connectivity oferă performanțe fiabile și rentabile pentru a contribui la eficiența și productivitatea viitorului dvs. proiect. Aceste dispozitive de comutare sunt proiectate și fabricate pentru a rezista în condiții de șocuri, vibrații, temperatură și altitudine extreme, pentru a putea fi folosite în medii dure de pretutindeni.

Releu de putere cu două contacte T92 »
Releul de putere cu doi poli TE Connectivity/Potter & Brumfield T92 oferă o capacitate de comutare de 50A/277VAC, o capacitate de suprasarcină de 75A/277VAC și o rezistență dielectrică ridicată. Releul T92 are o capacitate de comutare ridicată, dimensiuni reduse și capacități disponibile de comutare de 30A, 40A și 50A. Conductivitatea îmbunătățită pe componentele cheie și capabilitatea de disipare a căldurii, permit utilizarea în medii cu putere și temperaturi mai ridicate, cum ar fi aplicațiile de încărcare. Releul de putere cu 2 poli TE T92 este ideal pentru aplicații de încărcare, HVAC, control industrial, surse de alimentare și iluminat.

Releu de putere cu zăvorâre TMR 120 »
Releul de putere cu zăvorâre TMR 120 de la TE Connectivity oferă un curent nominal de 120A, o tensiune nominală de 24VDC și terminale de contact înclinate. Acest releu poate monitoriza starea contactului principal și poate asigura siguranța în situații anormale datorită faptului că are designul unui contact auxiliar. Seria TMR oferă un releu de înaltă performanță cu terminale personalizabile care facilitează proiectarea cu acesta în timpul construcției. TE TMR 120 Power Latching Relay este proiectat în principal pentru stații de încărcare și aplicații de contorizare.

Filtre IEM trifazate KEM și KEP »
Filtrele EMI trifazate KEM și KEP de la TE Connectivity (TE) sunt utilizate în aplicații cu sarcină de impedanță redusă, care controlează zgomotul de interferență pulsatoriu, continuu și intermitent și în care sunt prezente niveluri ridicate de interferențe transmise de rețea. Aceste filtre EMI de înaltă performanță sunt disponibile cu o singură treaptă, cu trei fire Delta (KEM) și cu patru fire WYE (KEP). Aplicațiile filtrelor EMI trifazate TE KEM și KEP includ mașini CNC, HVAC, redresoare și convertoare AC-DC.

Relee PCB universale de putere joasă OJT »
Releele OJT de joasă putere pentru PCB de la TE Connectivity au o tensiune nominală de 250VAC, un curent nominal de la 5A la 10A și o putere nominală maximă a bobinei de 450mW. Aceste relee dispun de certificări UL TV-8 sau UL TV-5 și au dimensiuni reduse de 18,2 mm x 10,2 mm x 15,2 mm. Releele OJT PCB oferă o rezistență dielectrică între bobină și contact de 4000Vrms și un interval de temperatură ambientală de la -30°C la +85°C. Releele PCB TE OJT de uz general cu consum redus de putere sunt ideale pentru iluminat, prize inteligente, aparate și aplicații de control industrial.

 

Comutatoare cu buton prin apăsare anti-vandalizare pentru curent de mare intensitate (AVH) »
Întrerupătoarele cu buton prin apăsare anti-vandalizare pentru curent de mare intensitate (AVH) de la TE Connectivity / Alcoswitch oferă o rezistență de contact de 50mΩ, până la 10.000 de cicluri, o durată de viață electrică de 26A și dimensiuni constructive de 19mm, 22mm și 25mm. Întrerupătoarele cu buton AVH dispun de control independent cu LED, design cu buton plat și valori nominale de curent ridicat de la 16A la 26A. Acestea sunt ideale pentru echipamente industriale, electronice auto, echipamente de transport maritim și accesorii pentru baie.

 

 

Produse de comutare cu rezistență crescută KISSLING »
Produsele robuste de comutare KISSLING de la TE Connectivity includ întrerupătoare și relee robuste care sunt create pentru a funcționa fiabil în condiții extreme și în aplicații solicitante. Produsul este proiectat pentru aplicații cu valori nominale de contact ridicate și prezintă o stabilitate ridicată la șocuri și vibrații. Produsele de la TE Connectivity sunt ideale pentru condiții de mediu critice, inclusiv umiditate, presiune, murdărie și fluide agresive.

 

 

Mouser are in stoc CELE MAI NOI PRODUSE de la TE Connectivity

TE Connectivity, TE connectivity (siglă), TE și KISSLING sunt mărci comerciale.

 

mouser.com

Facebook  Twitter  LinkedIn  Youtube  Instagram  RSS  Mouser Blog

Politica de confidențialitate

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu