Timere programabile prin NFC

by donpedro

Oferta TME a fost îmbogățită cu produse ale cunoscutei mărci cehe ELKO EP. Noul nostru sortiment include în principal articole din domeniul automatizării, inclusiv: timerul SHT-7 cu montare pe șină DIN.

Programator de timp SHT-7.

Timerul SHT-7 este echipat cu un ceas în timp real. Dispozitivul poate fi programat în două moduri. Primul, clasic, utilizând butoanele de pe dispozitiv [C] și afișajul LCD încorporat, ușor de citit [E]. Al doilea, mai convenabil și care nu necesită atingerea modulului (ceea ce garantează siguranța lucrătorilor), se bazează pe utilizarea unui smartphone cu suport NFC (Near Field Communication) [D] și a unei aplicații dedicate iHC NFC.

Timerul este utilizat pentru a porni/opri în mod automat echipamentele electrice (de ex. încălzire, ventilație, pompe, iluminat stradal) conform unui program zilnic sau anual planificat. Datorită interfeței intuitive a aplicației, este ușor să setați programul de porniri și opriri și să salvați până la 100 de programe. Memoria și setarea ceasului sunt susținute de o baterie plată, tip monedă, [B] care asigură necesarul de energie al dispozitivului în cazul unor întreruperi ale alimentării. Echipamentele controlate sunt conectate cu ajutorul bornelor cu șurub [A] amplasate conform standardului DIN.

Caracteristici
Tip modul: Programator de timp
Tensiune de alimentare: 230V AC
Ieșire: 2x SPDT independentă
Temperatura de lucru: Între -20°C și 55°C
Afișaj: LCD
Interfață: NFC

 

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.
Sursă text: https://www.tme.eu/ro/news/about-product/page/43350/Timere-programabile-prin-NFC/

Transfer Multisort Elektronik   |   https://www.tme.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu