Farnell stochează soluții ON Semiconductor pentru a sprijini noul cadru de dezvoltare în vederea accelerării inovației IoT

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, livrează acum o gamă largă de produse ON Semiconductor pentru a susține un nou cadru dezvoltat de ON Semiconductor și Avnet pentru a ajuta OEM-urile să dezvolte mai rapid dispozitive IoT (Internet of Things) ‘end-to-end’.

Noul cadru simplifică procesul de construire a dispozitivelor IoT prin intermediul soluțiilor de prototipare rapidă a sistemelor de la ON Semiconductor, care sunt preconfigurate pentru a se conecta la dezvoltatorii de aplicații IoT și la furnizorii de servicii prin intermediul cloud-ului. Platforma IoTConnect® de la Avnet, alimentată de Microsoft® Azure și programul asociat Avnet IoT Partner Program, facilitează această conexiune. Cadrul rezultat înlătură complexitatea din procesul de dezvoltare IoT, permițând OEM-urilor să construiască cu ușurință produse și experiențe în jurul acestor produse și să le aducă mai repede pe piață, reducând în același timp riscurile.

Prima soluție compatibilă de la ON Semiconductor este kitul de dezvoltare bazat pe senzori – RSL10 – potrivit pentru diverse aplicații, cum ar fi articole de uz industrial, dispozitive pentru monitorizarea activelor și instrumente inteligente de detecție. Kitul de dezvoltare dispune de un modul Bluetooth® Low Energy bazat pe Flash cu cel mai mic consum de putere din industrie și de o serie de senzori de mediu avansați, inclusiv un senzor inerțial (accelerometru cu 3 axe, giroscop cu 3 axe și un hub inteligent cu consum redus de putere pentru detectarea mișcării), un senzor geomagnetic și un senzor de lumină ambientală. Kitul, disponibil acum la Farnell, este oferit într-o versiune de bază (RSL10-SENSE-GEVK) sau cu depanator (RSL10-SENSE-DB-GEVK).

“Grație soluțiilor de sistem inovatoare, cu consum redus de putere de la ON Semiconductor, alături de platforma robustă IoTConnect, Avnet și ON Semiconductor oferă un mediu de dezvoltare sigur pentru a demara orice inițiativă IoT.”, a declarat Wiren Perera, directorul departamentului IoT de la ON Semiconductor. “IoT oferă o oportunitate uriașă producătorilor de echipamente originale pentru a adăuga autonomie la produsele lor prin intermediul senzorilor, conectivității și actuatoarelor, acestea putând crea noi fluxuri de venituri și îmbunătăți eficiența. ON Semiconductor, Avnet și Farnell pot ajuta producătorii de echipamente originale să avanseze în domeniul inovației prin construirea unor dispozitive mai inteligente, care să răspundă nevoilor clienților lor.”

Lou Lutostanski, Vicepreședinte IoT, Avnet, a adăugat: “Avnet, prin intermediul Avnet Silica și EBV Elektronik în Europa și ON Semiconductor oferă soluții pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale producătorilor de echipamente originale și ale clienților lor. Prin valorificarea expertizei din întreaga organizație Avnet și prin colaborarea strânsă cu ON Semiconductor, suntem în măsură să oferim noi modalități de a ajuta OEM-urile să rămână competitive, să maximizeze potențialul de venituri și să proiecteze cu tehnologiile potrivite pentru a crea soluții IoT sigure.”

Gama ON Semiconductor este disponibilă la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC. Pentru mai multe informații despre modul în care producătorii de echipamente originale pot răspunde nevoilor de proiectare IoT, vă rugăm să vizitați: https://www.avnet.com/wps/portal/us/products/c/on-semiconductor-iot/

 

https://ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu