Digi-Key Electronics, împreună cu TE și Microchip, lansează o nouă serie de videoclipuri: “Orașe mai inteligente și mai sigure”.

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul cu cea mai mare selecție de componente electronice din lume disponibile în stoc pentru expediere imediată, anunță lansarea unei noi serii de videoclipuri axate pe orașele inteligente, sponsorizate de TE și Microchip. Seria video, intitulată “Orașe mai inteligente și mai sigure”, este compusă din trei părți și se concentrează pe unele dintre cele mai avansate orașe din lume și pe modul în care cele mai recente tehnologii și inovații în domeniul siguranței publice se combină pentru a schimba modul în care oamenii lucrează, fac naveta și trăiesc în orașele inteligente ale erei moderne.

“Suntem încântați să explorăm și să împărtășim modul în care tehnologiile pentru orașe inteligente transformă și consolidează totul, de la siguranța publică la sustenabilitate, gestionarea energiei și vehicule electrice/autonome, până la spații de lucru sigure și productive”, a declarat Robbie Paul, director al soluțiilor de afaceri IoT la Digi-Key Electronics. “Orașele inteligente reprezintă viitorul și mulți clienți și furnizori ai Digi-Key joacă un rol esențial în furnizarea de tehnologii inovatoare pentru a da viață orașelor inteligente.”

Primul din cele trei videoclipuri, “Public Safety Through Enhanced Awareness” (Siguranța publică prin creșterea gradului de conștientizare), este acum disponibil pe site-ul Digi-Key. Cel de-al doilea videoclip intitulat “Harvesting and Storing Sustainable Energy” (Recoltarea și stocarea energiei sustenabile) va fi lansat în luna mai, iar cel de-al treilea, intitulat “Office Workers in The Next Normal” (Angajații din birouri în următoarea normalitate), în luna iunie.

“Pe măsură ce IoT și 5G continuă să avanseze rapid, Microchip este încântată să valorifice puterea acestor tehnologii inovatoare și să pună bazele unor orașe mai sigure și mai inteligente”, a declarat Rich Simoncic, vicepreședinte senior al unității de afaceri Analog Power and Interface din cadrul Microchip. “Parteneriatul nostru cu Digi-Key contribuie la alimentarea inovațiilor clienților lor, de la furnizarea de componente pentru crearea de rețele energetice inteligente și aplicații de încărcare pentru vehicule autonome până la tehnologia automatizată care îmbunătățește atât siguranța, cât și productivitatea funcționarilor de la birou.”

“În calitate de partener de distribuție de încredere de peste 35 de ani, Digi-Key aduce clienților săi cele mai noi și de ultimă generație componente esențiale de care au nevoie, inclusiv antene, cabluri RF, cabluri pentru medii dificile, conectoare de mare și mică viteză, produse de alimentare și soluții pentru senzori de la TE Connectivity, pentru a dezvolta noi tehnologii care să contribuie la progresul orașelor inteligente”, a declarat Rickard Barrefelt, senior manager field application engineering la TE. “Suntem mândri să sponsorizăm seria de videoclipuri și așteptăm cu nerăbdare să informăm și să inspirăm inovatorii să continue să dezvolte soluții pentru a face lumea noastră mai sigură, durabilă, productivă și conectată.”

Digi-Key Electronics   |   https://www.digikey.ro

DK_Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu