Câștigați o placă de evaluare MCP19114 Flyback Standalone produsă de Microchip

by donpedro

Placa de evaluare MCP19114-Flyback Standalone și interfața grafică cu utilizatorul (GUI) demonstrează performanța dispozitivului MCP19114 într-o topologie Flyback sincronă. Acesta este configurat pentru a stabiliza curentul de sarcină și este foarte potrivit pentru a comanda sarcini LED. Aproape toți parametrii sistemului operațional și de control sunt programabili prin intermediul unui nucleu de microcontroler PIC integrat.
MCP19114 este un controler PWM analogic, care operează în intervalul de tensiune 4,5 … 42V și integrează un nucleu de microcontroler PIC™ pe 8-biți. Această familie unică de produse combină performanța unei soluții analogice de mare viteză, inclusiv eficiența ridicată și un răspuns tranzitoriu rapid, cu configurabilitatea și interfața de comunicație specifice unei soluții digitale. Prin combinarea acestor tipuri de soluții se creează o nouă familie de dispozitive care maximizează punctele forte ale fiecărei tehnologii pentru a crea o soluție de conversie a puterii mai rentabilă, configurabilă și de înaltă performanță.

Fiind deja preprogramat cu firmware proiectat să opereze cu interfața GUI, MPLABX IDE de la Microchip poate fi utilizat pentru a dezvolta și programa firmware-ul definit de utilizator, perso­nalizându-l în funcție de specificul aplicației. Placa de evaluare MCP19114-Flyback Standalone conține conectoare pentru ICSP™ (In-Circuit Serial Programming), precum și pentru comu­nicația I2C™. Mai multe puncte de testare au fost proiectate în PWB pentru a permite un acces ușor în scopuri de dezvoltare.

Placa de evaluare MCP19114-Flyback Standalone demonstrează, de asemenea, un layout optimizat al PCB-ului, care minimizează inductanța parazită, crescând în același timp eficiența și densitatea de putere. Un layout adecvat al PCB-ului este esențial pentru a obține o funcționare optimă a MCP19114, o eficiență a controlului energetic și o minimizare a zgomotului.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare MCP19114 Flyback Standalone sau pentru a primi voucherul de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați pagina https://page.microchip.com/E-Azi-Flyback.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu