Farnell și element14 lansează sondajul ‘Femei în inginerie’

by donpedro

De ‘Ziua Internațională a Femeii’, element14.com, o comunitate Avnet, în parteneriat cu Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente electronice, produse și soluții, a lansat un sondaj pentru a scoate în evidență experiențele femeilor privind provocările și oportunitățile cu care acestea se confruntă în cariera lor, în industria de electronică. Rezultatele sondajului vor fi publicate în preajma ‘Zilei femeilor în inginerie’, 23 iunie 2021.

Sondajul urmărește să obțină direct de la persoanele din industrie informații cu privire la barierele în calea egalității, discriminării și ce schimbări ar dori să vadă în viitor.

M-am confruntat cu o serie de provocări de-a lungul carierei mele în domeniul tehnologiei și aștept cu nerăbdare să aud de la colegele mele despre cum au fost experiențele lor”, a declarat Dianne Kibbey, Director global Comunitate și Social media la element14. „Sperăm să aflăm de la persoanele care lucrează în această industrie indiferent de vârstă, rasă sau sex cât mai multe informații despre ceea ce funcționează bine pentru femei și ce ar putea fi îmbunătățit.”

Iată câteva exemple de întrebări ale sondajului:

  • Cu ce provocări v-ați confruntat dumneavoastră sau cu ce provocări ați văzut că se confruntă femeile în industria electronică?
  • Ce beneficii ar putea fi oferite de companie, care le-ar permite femeilor să obțină echilibrul dorit între muncă și viața personală?
  • Pe ce ar trebui să se focalizeze în cariera lor femeile tinere, care aspiră să lucreze în industria electronică?
  • Ce provocări rămân în industria electronică pentru ca egalitatea de șanse între sexe să fie un obiectiv tangibil?
  • Ce acțiuni ar putea întreprinde o companie pentru a oferi un program de mentorat / dezvoltare pentru femei?

Sondajul este deschis până la 30 Aprilie 2021 pentru toți cei care lucrează în industrie, indiferent de specializarea lor.

Pentru a afla mai multe despre comunitatea element14 și pentru a finaliza sondajul, vizitați: element14.com/take-the-survey

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu