Farnell semnează un nou acord cu gigantul producător de componente pasive, Yageo

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente electronice, produse și soluții, a semnat un nou acord global de franciză cu Yageo, extinzând relația actuală cu producătorul, pentru a oferi clienților acces la întreaga gamă de produse. Yageo este unul dintre cei mai mari producători din lume de componente pasive, fiind principalul producător de rezistoare și unul dintre cei mai importanți furnizori de condensatoare ceramice multistrat (MLCC).

Noul acord reprezintă o consolidare a gamei extinse de componente pasive Farnell, portofoliul complet de produse Yageo fiind disponibil acum pentru livrare la nivel mondial.

Fiind un furnizor de încredere de peste 40 de ani, gama largă de rezistoare cip extrem de fiabile și condensatoare MLCC de la Yageo suportă o gamă largă de aplicații. Soluțiile de componente pasive, disponibile la Farnell, vor sprijini inginerii de proiectare și de întreținere, care lucrează în următoarele piețe cheie:

  • Industria auto și transporturi – Condensatoarele MLCC și rezistoarele cip calificate pentru industria auto de la Yageo sunt ideale pentru cerințele mediului auto, care necesită componente pasive extrem de fiabile, ce pot opera în condiții umede și în spații mici, fără a sacrifica disiparea puterii. Gama de soluții Yageo suportă aplicații consacrate, precum controlul motorului și servodirecția, dar și sisteme relativ noi, inclusiv comunicații de tip mașină-la-mașină sau parcare automată. În plus față de rezistoare și condensatoare, antenele ceramice patch/cip de la Yageo și antenele PCB aduc conectivitate wireless la sistemele de infotainment și telematice pentru a îmbogăți experiențele șoferilor și a spori siguranța la volan.
  • Telecomunicații – Gama cuprinzătoare de rezistoare, condensatoare, varistoare și componente wireless de la Yageo satisface cererea continuă pentru miniturizare, oferind în același timp o gamă largă de rezistoare cu un coeficient mic de variație a rezistenței cu temperatura (TCR) și, de asemenea, cu o toleranță foarte mică. Varistoarele multistrat cip sunt create pentru a proteja semiconductoarele din dispozitivele portabile, din ce în ce mai sensibile la tensiunile tranzitorii, acestea reprezentând o alternativă la diodele supresoare. Gama include și un portofoliu de antene wireless și filtre, care permit accesul fără obstacole la standardele de comunicații inteligente, fără a sacrifica performanța.
  • Domeniul industrial și al producției inteligente – Gama completă de produse Yageo pentru aplicații industriale îndeplinește cerințele de putere cu o eficiență mai mare, costuri mai mici și amprente mai mici. Rezistoarele cip și condensatoarele MLCC sunt avansate din punct de vedere tehnic, robuste și extrem de fiabile, cu caracteristici de performanță și stabilitate pe termen lung, ceea ce le face ideale pentru automatizarea fabricilor inteligente și proiectarea robotică. Toate liniile de produse pentru domeniul industrial de la Yageo sunt conforme cu standardele RoHS și REACH din industrie, iar standardele stricte de producție și calitate servesc la crearea fundamentelor în ceea ce înseamnă o durată lungă de viață a produsului, înainte de uzura morală.
  • Putere și energie – Yageo oferă o gamă de componente pasive care pot opera în medii dure și umiditate ridicată, potrivite pentru instalații de energii regenerabile și alternative, în special în locații îndepărtate, unde întreținerea este dificilă, iar costurile de nefuncționare a sistemului sunt mari. Gama include condensatoare de înaltă tensiune (Seria HV) ideale pentru invertoarele de putere din sistemele eoliene și solare, MLCC-uri cu terminații moi (flexibile) (Seria CS) proiectate pentru a preveni deteriorarea și crăparea corpului ceramic datorită solicitărilor mecanice, termice și vibratorii.

Clienții Farnell beneficiază, de asemenea, de un suport tehnic extins, inclusiv acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicație, videoclipuri și seminarii web pe site-ul web Farnell, precum și asistență tehnică 24/5. În plus, accesul la ecosistemul larg al Avnet, asigură asistență în fiecare etapă a procesului de proiectare/producție, economii de timp și bani, dar și o accelerare a lansării produselor pe piață.

Gama completă de componente pasive de la Yageo este disponibilă acum la Farnell pentru EMEA și element14 pentru APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu