Farnell livrează, acum,componente pasive de înaltă calitate de la KOA

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, și-a consolidat portofoliul său de componente pasive, lider de piață, cu gama completă de aproximativ 2400 de linii de produse ale KOA Europe GmbH (KOA), toate disponibile în stoc, pentru livrare în Europa.

KOA este un producător mondial de componente pasive de top, specializat în rezistoare peliculare Thick-Film și Thin-Film pentru aplicații de înaltă fiabilitate, cum ar fi industriale, auto, aerospațiale, de telecomunicații și medicale, precum și pentru piețe mai comerciale. Portofoliul său larg include rezistoare cu peliculă subțire (Thin-Film) de înaltă fiabilitate, rezistoare cu peliculă groasă (Thick-Film) de protecție, șunturi/senzori de curent, rezistoare de tensiune înaltă și cu terminale lungi, dispuse pe părțile laterale ale capsulei.

Gama completă de componente pasive KOA, disponibile acum la Farnell include:

  • Rezistoare cu peliculă subțire de înaltă fiabilitate – Cu un T.C.R de până la ±5 ppm și o toleranță de până la ±0,05%, rezistoarele cu peliculă subțire KOA sunt ideale pentru circuite de înaltă precizie, cum ar fi controlul și monitorizarea în aplicații industriale, medicale și auto. Seria RN73R oferă rezistență îmbunătățită la coroziunea electrolitică, o gamă largă de temperaturi de operare, de la -55°C la + 155°C și stabilitate înaltă în comparație cu versiunile anterioare. A doua linie de produse din serie, RN73H, oferă în plus rezistență sporită la umiditate și performanțe superioare de stabilitate pe termen lung.

 

  • Rezistoare de protecție – Seria SG73 este o soluție ideală pentru protejarea circuitelor electronice împotriva impulsurilor și supratensiunilor extreme, în special în circuitele de protecție I/O, de suprimare și de comandă a porții. Acestea oferă o protecție împotriva impulsurilor de până la 10 ori mai mare decât cea oferită de rezistoarele standard, plate, fiind potrivite pentru utilizarea lor în dispozitivele electronice auto, în surse de alimentare, pentru controlul motorului și multe altele. Utilizarea acestor dispozitive simplifică lista de materiale, ducând la reducerea costului și a spațiului pe placa de circuit.

 

  • Rezistoare cu terminale dispuse pe părţile laterale pentru densitate mare de putere – Seria WK73R are terminale lungi, situate pe părţile laterale ale capsulei rezistorului, permițând să suporte o putere nominală de trei ori mai mare decât puterea unei componente de dimensiuni similare cu terminale convenționale. Această dispunere a terminalelor reduce semnificativ stresul termic dintre rezistență și plăcuța de PCB. Aceste dispozitive sunt perfecte pentru circuite cu densitate mare de putere și pentru drivere de porți utilizate în aplicații industriale și în condiții extreme de mediu.
     
  • Rezistențe pentru detecția curentului – Seria TLR de rezistențe pentru detecția curentului de la KOA oferă fiabilitate și performanțe ridicate, necesare pentru circuitele de control al puterii, cum ar fi unitățile de control al motorului, convertoarele DC-DC sau aplicațiile pentru detecția curentului la nivel de CPU. Aceste dispozitive sunt mai fiabile, având o inductanță parazită scăzută. Seria TLR suportă până la 5W (100A) și oferă o rezistență superioară la coroziune și căldură.

Gama completă de produse KOAeste disponibilă acum la Farnell în EMEA și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu