Farnell își extinde portofoliul de dispozitive semiconductoare cu soluții stocare de clasă mondială de la Micron Technology

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, a semnat un acord internațional de distribuție cu Micron Technology, un brand de vârf și de încredere pe piața soluțiilor de memorie și stocare. Adăugarea Micron la linia de produse semiconductoare Farnell oferă clienților posibilitatea de a avea acces la cele mai bune dispozitive de memorie din clasă, pentru a sprijini tehnologii de ultimă oră, cum ar fi inteligența artificială și 5G.

Dispozitivele Micron sunt potrivite pentru diverse piețe, precum consum, comunicații mobile, auto, design industrial și centre de date, inclusiv aplicații de calcul, rețea și server. Gama de produse Farnell din care fac parte soluțiile inovatoare de la Micron include:

  • Dispozitive SLC NAND, de exemplu, MT29F4G08ABAFAWP-IT:F, care oferă cel mai mic cost per megabit pentru soluțiile embedded Flash de stocare și reduc costul general al listei de materiale pentru o serie de aplicații, cum ar fi jucării interactive, cărți, jocuri, imprimante cu activare prin internet, periferice de calculator și cutii WiMAX compatibile cu versiunile anterioare. Dispozitivele SLC NAND de la Micron oferă până la 100.000 de cicluri P/E pentru anduranță și rate de transfer mai mari decât tehnologiile concurente MLC și TLC NAND. Dispozitivele sunt disponibile în diferite tipuri de capsule, iar densitățile lor de memorie variază de la 1Gb la 256Gb. 
  • LPDDR4 pentru utilizare în domeniul auto; acestea oferă viteze ultra-rapide, fiabilitate și operare într-un interval de temperatură, conforme aplicațiilor industriale, auto și de consum de ultimă generație. MT53D512M32D2DS-053 AIT:D este o memorie DDR4 SDRAM de 16Gb, cu consum mic de putere, de foarte mare viteză, poate fi configurată intern și este ideală pentru operare în condiții extreme de temperatură.
  • Memoriile flash Serial NOR, precum MT25QU128ABA1EW9-0SIT, oferă o combinație de caracteristici, inclusiv transferuri rapide de date cu densitate ridicată, stocare sigură a datelor, flexibilitate arhitecturală și asistență pe termen lung pentru produse. Soluția echilibrează atât costurile, cât și cerințele de proiectare. 
  • Dispozitivele SSD 2100AI PCIe NVMe NAND Flash. Acestea oferă performanțe și fiabilitate sporite în condiții extreme de operare și reprezintă o soluție ideală pentru aplicații industriale care necesită stocare masivă disponibilă într-o amprentă redusă. Dispozitivele SSD 2100AI, inclusiv MTFDHBK128TDP-1AT12AIYY, utilizează un controler single-chip cu o interfață PCIe Gen3 care conectează până la patru benzi PCIe la dispozitivele 3D TLC NAND Flash ale Micron. SSD-ul a fost proiectat pentru a utiliza în mod eficient interfața PCIe în timpul CITIRILOR și SCRIERILOR, precum și pentru a oferi în același timp latență redusă. Tehnologia SSD oferă inițializare îmbunătățită (boot) un timp de încărcare a aplicațiilor, de asemenea, îmbunătățit și un consum redus de putere.

Farnell oferă o gamă largă de produse în portofoliul său complet de semiconductoare pentru a sprijini inginerii de proiectare. De asemenea, clienții au acces gratuit la resurse online, date de catalog, note de aplicație, videoclipuri, seminarii web și asistență tehnică 24/5.

Produsele Micron sunt disponibile acum la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu