Câștigați o placă de dezvoltare Curiosity HPC de la Microchip

by donpedro

Curiosity HPC este platforma perfectă pentru a valorifica puterea microcontrolerelor moderne PIC® pe 8-biți. Dispunerea și conexiunile externe oferă acces de neegalat la principalele periferice independente (CIP) disponibile pe multe dintre noile microcontrolere PIC pe 8 biți. Perifericele independente de nucleu (CIP) permit utilizatorului să integreze diferite funcții ale sistemului pe un singur microcontroler, simplificând proiectarea și menținând consumul de putere al sistemului și costul scăzut al listei de materiale (BOM). Placa oferă flexibilitate pentru experimentarea unei aplicații dispunând de conexiuni la masă (GND) și tensiune de alimentare (VDD). Aceasta include, de asemenea, un set de LED-uri indicatoare, comutatoare de tip push button și un potențiometru variabil. În plus, pe placă există de doi conectori (de tip header) microBUS™ pentru a conecta o varietate de plăci Click™ ce pot fi utilizate în dezvoltarea de aplicații. Pentru a facilita programarea, toate conexiunile la conectorii microBUS, LED-urile, comutatoarele și potențiometrul sunt etichetate cu numele portului microcontrolerului. Pentru a extinde flexibilitatea plăcii de dezvoltare Curiosity HPC, aceasta poate găzdui microcontrolere pe 8-biți cu număr maxim de pini.
Curiosity HPC este complet compatibilă cu MPLAB® Code Configurator și MPLAB® X v3.05 sau mai noi. Placa de dezvoltare Curiosity HPC găzduiește microcontrolere de 40- și 28-pini pe 8-biți. PIC16F18875 este conectat inițial la următoarele componente: Push Button (S1), Push Button (S2), Potențiometru, Buton de Reset, LED-uri (D2 – D5), Conector mikroBUS™ 1, Conector mikroBUS™ 2

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare Curiosity HPC de la Microchip în valoare de 40 USD, accesați pagina www.microchip-comps.com/eazi-hpc și introduceți datele voastre în formularul on-line.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu