HMS Networks lansează primul router 5G și starterkit industrial din lume

by donpedro

HMS Networks lansează acum primul router 5G industrial disponibil în comerț, optimizat pentru rețele industriale private. Routerul wireless 5G suportă rețelele 5G Ericsson Industry Connect și permite utilizatorilor să înceapă utilizarea tehnologiei 5G în propriile lor unități. HMS oferă, de asemenea, un starterkit conceput pentru testarea și evaluarea cazurilor tipice de utilizare industrială.

Starterkitul 5G cu senzori IO-Link este livrat într-un pachet care include routerul wireless 5G și doi senzori pentru măsurarea distanței și a intensității semnalului.

Pentru cei deschiși la nou
Routerul wireless 5G este dezvoltat de inițiativa tehnologică «HMS Labs» a HMS Networks și permite celor deschiși la nou să încerce noua tehnologie 5G. Este primul router 5G industrial disponibil în comerț și optimizat pentru rețelele private care trece testul de conformitate CE.
Într-o uzină, tehnologia 5G oferă utilizatorilor o rețea wireless adecvată cerințelor industriale în ceea ce privește vitezele de comunicare și securitatea, la care se adaugă flexibilitatea oferită de tehnologia wireless.

Parteneriatul cu Ericsson
Routerul wireless 5G a fost supus unor teste extinse cu soluția Ericsson Industry Connect 5G în condiții de funcționare independentă (SA), în banda n78. Acesta permite utilizatorilor să creeze o conexiune celulară robustă într-un mediu de producție industrială. Acceptând tehnologiile celulare 4G și 5G, aceasta este o soluție de comunicare ideală pentru vehicule ghidate automat, AGV-uri și alte mașini industriale.

Starterkit disponibil
HMS oferă, de asemenea, un starterkit perfect pentru evaluarea 5G și crearea unei rețele cu Ericsson Industry Connect.

Starterkitul include routerul wireless 5G și doi senzori industriali IO-Link care trimit date prin rețeaua 5G. Acest lucru permite utilizatorilor să încerce tehnologia 5G în propriile lor unități fără a fi nevoie să își creeze aplicații proprii de la zero.
Datele de la senzori pot fi accesate folosind protocoalele Modbus TCP și MQTT, precum și în format JSON. Există, de asemenea, o versiune demonstrativă, bazată pe web, care afișează datele senzorilor din întreaga rețea 5G într-un browser obișnuit.

“Ne mândrim cu faptul că suntem mereu în fruntea tehnologiei, iar acest prim router 5G industrial disponibil în comerț este o dovadă suplimentară în acest sens”, spune Dr. Jens Jakobsen, manager de dezvoltare la HMS Labs. “Routerul wireless 5G și starterkitul 5G cu senzori IO-Link va permite utilizatorilor să înceapă cu ușurință utilizarea 5G într-un mediu industrial, profitând de o tehnologie care va fi, fără îndoială, foarte benefică pentru industrie.”

Disponibil acum la HMS Labs
Inițial, routerul este disponibil numai pentru utilizatorii sistemului Industry Connect de la Ericsson. În prezent, se lucrează pentru calificarea altor furnizori de infrastructură și operatori de telecomunicații.

Citiți mai multe la adresa: https://www.hms-networks.com/technologies/5G/5G-solutions-starterkits

HMS Industrial Networks
Stationsgatan 37, Box 4126
300 04 Halmstad, Sweden
https://www.hms-networks.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu