Câștigați o platformă de dezvoltare Microchip Curiosity PIC24F cu LCD și USB

by donpedro

Placa de dezvoltare Curiosity PIC24F cu USB și LCD este o platformă de dezvoltare cost-eficientă, complet integrată (aceasta include o interfață USB și un controler LCD), care vă permite să explorați diferitele caracteristici ale microcontrolerelor PIC24F de mică putere și ale unui display LCD. Proiectată special pentru a profita din plin de MPLAB® X IDE și de MPLAB Code Configurator (MCC) de la Microchip, placa include un programator/depanator integrat și nu necesită hardware suplimentar, pentru a vă simplifica prototiparea.
Placa Curiosity PIC24F cu USB și LCD este platforma perfectă pentru a testa combinația microcontroler PIC24FJ512GU410 de mică putere / USB / controler LCD. Configurația plăcii și conexiunile externe vă oferă un acces excelent la perifericele independente de nucleu (CIP – Core Independent Peripherals). Existența acestora pe placă vă permit să integrați diverse funcții de sistem pe un singur microcontroler, simplificând proiectarea și menținând reduse consumul de putere al sistemului și costurile cu lista de materiale.
Cu noua caracteristică de animație a LCD-ului independent de nucleu, puteți vedea cum animațiile afișate prind viață, chiar și atunci când microcontrolerul este în modul de economisire a puterii. De asemenea, placa vă facilitează explorarea funcției VBAT cu ajutorul unui circuit de emulare alimentat de la o baterie secundară tip pastilă.
Adăugați cu ușurință securitate în proiectele voastre IoT utilizând caracteristicile de protecție securizate existente pe cip, precum Flash OTP prin ICSP™ Write Inhibit și CodeGuard™ și placa click™ Secure 4 bazată pe cipul CryptoAuthentication™ – ATECC608A. Profitați de acest ecosistem integrat (MPLAB Code Configurator (MCC) – acesta suportă microcontrolere PIC24F – suita de instrumente MPLAB și placa de dezvoltare Curiosity PIC24F cu USB și LCD) pentru a trece de la conceptul de proiectare la prototip într-un timp foarte scurt.

Pentru a avea șansa de a câștiga placa de dezvoltare Curiosity PIC24F LCD USB sau pentru a primi voucherul de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați pagina https://page.microchip.com/E-Azi-PIC24F.html  și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu