Sfaturi pentru o carieră de vis în inginerie oferite de noile cărți electronice ale comunității element14

by donpedro

element14.com, o comunitate Avnet, a anunțat lansarea a două noi cărți electronice menite să ajute inginerii proiectanți, cu orice nivel de pregătire, să aibă cariere de succes. Dezvoltate cu ajutorul inginerilor, care fac parte din unele dintre cele mai importante companii din lume din domeniul electronicii, noile cărți electronice oferă sugestii și sfaturi de specialitate cu privire la orice, de la prima angajare, până la măsurarea progresului în carieră.

“Ingineria este, încă, o calificare căutată, chiar și în aceste vremuri incerte”, spune Dianne Kibbey, Director Global “Comunitate și Social media” pentru comunitatea element14. „Suntem încântați să îi ajutăm pe membrii comunității noastre pe parcursul carierei lor și să oferim sfaturi de la partenerii noștri, nu doar pentru a găsi un loc de muncă, ci și pentru a-și asigura un loc de muncă de inginerie, care le convine cel mai mult.”

Pentru documentarea acestor cărți electronice, element14 a purtat discuții cu ingineri de la 3M, Molex, Kemet, Keysight și Tektronix, pentru a afla părerea experților în ceea ce privește o carieră de succes în inginerie. Acest grup de ingineri proiectanți din domeniul electronicii este format din specialiști cu peste 20 de ani de experiență, dar și din ingineri tineri, care tocmai și-au găsit locul de muncă mult dorit.

Cele mai bune recomandări pentru o carieră de succes în inginerie includ implicarea inginerilor în organizațiile din industrie pentru a se integra în rețelele de specialitate, dezvoltarea abilităților de lider pentru a fi pregătiți pentru noi oportunități, găsirea unor mentori care să-i poată ajuta la depășirea provocărilor și măsurarea succesului prin prisma sprijinului acordat de către aceștia clienților lor.

Sfaturile specifice pentru asigurarea locului de muncă pe care vi-l doriți, în inginerie, includ utilizarea rețelei voastre pentru a găsi clienți potențiali, efectuarea de cursuri postuniversitare – atunci când este posibil – și deschiderea către oportunitățile oferite de noile departamente create în compania voastră.

Pe lângă găsirea unui loc de muncă potrivit, cărțile electronice acoperă cele mai importante subiecte legate de parcursul unei cariere în inginerie, inclusiv:

– O zi de lucru în inginerie
– Cum să-ți construiești o rețea
– Cum să reporniți o carieră de inginer
– Cum să găsiți cultura corporatistă potrivită
– De ce este importantă diversitatea în inginerie
– Cum să faci față eșecului
– Care sunt cele mai importante abilități pentru succes
– Cum se măsoară succesul

Pentru mai multe informații despre resursele disponibile în cadrul comunității element14, precum și accesul la toate cărțile electronice disponibile membrilor, vă rugăm să accesați pagina: element14.com/ebooks.

element14

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu