Farnell extinde gama echipamentelor de top pentru lipit, cu seria GT de la Metcal, cu control reglabil al temperaturii

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, își extinde linia de produse de top pentru lipit cu familia revoluționară a sistemelor pentru lipit GT, de la Metcal. Stațiile inovatoare pentru lipit GT90 și GT120 oferă un nou nivel de funcționalitate și eficiență pentru producătorii OEM și producătorii pe bază de contract, proiectanții de dispozitive electronice și inginerii de test, care sunt implicați în fabricarea și întreținerea dispozitivelor electrice și electronice.

Seria GT este o soluție ideală pentru utilizare în aplicații de lipire manuală, precum electronică industrială, de putere, de consum și dispozitive mobile. Este primul echipament cu control reglabil al temperaturii și cu sistem de încălzire inductiv, care oferă o îmbunătățire a timpului până la atingerea nivelului setat de temperatură, stabilitatea temperaturii, recuperarea căldurii și o eficiență energetică îmbunătățită. Creșterile semnificative ale performanței sunt susținute de tehnologii inovatoare brevetate, care permit clienților să obțină un randament mai ridicat și o calitate îmbunătățită a produsului în linia lor de producție de dispozitive electronice. GT90 și GT120 dispun de o interfață ușor de utilizat, intuitivă, iar dimensiunea compactă minimizează spațiul necesar pe bancul de lucru. GT120 este, de asemenea, o soluție rentabilă pentru aplicații cu cerințe de căldură extrem de ridicate.

GT90 oferă o putere de 90W, vine cu un creion de lipit GT4 pentru utilizare în aplicații cu încărcare ușoară și medie și are o garanție de un an. GT120 are o putere de 120W, vine cu un creion de lipit GT6, pentru utilizare în aplicații cu sarcini medii și complexe și are o garanție de 2 ani. Ambele sisteme sunt compatibile cu o gamă largă de vârfuri de lipit pentru componente standard și micro.

Alte caracteristici cheie ale seriei GT, disponibilă acum la Farnell, includ:

Temperatura: o gamă unică de temperatură de lipire, reglabilă între 200 și 450°C și un sistem de încălzire inductiv. Oferă cele mai bune performanțe din clasă, inclusiv îmbunătățirea timpului până la atingerea nivelului dorit de temperatură, stabilitatea temperaturii și recuperarea căldurii.

Eficiență ridicată, cu performanțe îmbunătățite și un consum de putere mai mic. Seria GT de 90W și 120W depășește în eficiență sistemele alternative existente în prezent pe piață cu o putere de 250W, cu până la 30%.

Funcționalitate: ușor de utilizat datorită interfeței intuitive cu afișaj de 2,5″, funcție de blocare prin parolă și domeniu de valori limită de temperatură. Ambele dispozitive sunt furnizate cu o sursă de alimentare externă, ceea ce permite un design mai compact, pentru a economisi spațiu pe bancul de testare. Setările ‘Standby’ și ‘Sleep’ măresc durata de viață a vârfului de lipit.

Conectivitate: port USB pentru alimentarea accesoriilor și descărcarea firmware-ului care poate fi actualizat de pe site.

James McGregor, Director Global Test & Tools’ la Farnell a declarat: „Farnell se angajează să ofere clienților tehnologie de top, astfel încât aceștia să poată lucra mai inteligent și mai eficient – iar seria GT de la Metcal face exact acest lucru. GT120 este una dintre cele mai versatile stații pentru lipit disponibile pe piață, care poate gestiona cele mai mici componente și cele mai solicitante aplicații de încărcare termică. Oriunde își desfășoară activitatea clienții noștri – în procesul de lipire în producție, în cercetare și dezvoltare sau în spații destinate pentru lipire la microscop – avem soluțiile corecte de care aceștia au nevoie.”

Clienții pot beneficia de asistență tehnică 24/5, în plus față de accesul gratuit la resursele online din paginile web ale companiei Farnell și comunității element14.

Seria Metcal GT este disponibilă la Farnell pentru EMEA, element14 pentru APAC și Newark pentru America de Nord.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu