Câștigați o placă Microchip dsPIC33CK pentru controlul motoarelor de joasă tensiune

by donpedro

Placa de dezvoltare dsPIC33CK pentru controlul motoarelor de joasă tensiune (LVMC – Low Voltage Motor Control) este o platformă de dezvoltare rapidă și economică pentru aplicații de control motoare de curent continuu fără perii (BLDC), motoare sincrone cu magneți permanenți (PMSM) și motoare cu magnet permanent intern (IPM). Placa de dezvoltare LVMC este ideală pentru a explora și prototipa aplicații de control motoare care operează în curent continuu de la 12 la 48 Volți, cu un curent de până la 10 A. Placa suportă de asemenea curenți mai mari, de până la 20A cu un radiator sau ventilator opțional.

Placa suportă dezvoltare de aplicații pentru control sinusoidal sau trapezoidal în șase trepte cu senzori hall, BEMF fără senzori cu măsurarea tensiunilor de fază sau control orientat în câmp (FOC) cu circuite de detecție a curentului bazate pe rezistențe de șunt single, duale sau triple. Această flexibilitate în arhitectură vă permite evaluarea unor tehnici diferite de proiectare, care să se potrivească cerințelor aplicațiilor voastre, cu un echilibru între costuri și performanță.

Placa LVMC este caracterizată de un controler de semnal digital (DSC) de înaltă performanță – dsPIC33CK256MP506 – cu un singur nucleu, cu memorie flash de 256KB, 8 perechi de semnale PWM (Pulse Width Modulation) pentru controlul avansat al motoarelor, trei convertoare analog/digitale (ADC) integrate de 3.5 Msps pentru implementarea de algoritmi de control motoare, care necesită calcule matematice intense, precum FOC fără senzori, detecția poziției inițiale (IPD), slăbirea câmpului (FWField Weakening) etc. Placa LVMC dispune de doi conectori cu pini mikroBUS™ pentru extinderea caracteristicilor plăcii, pentru a răspunde cât mai bine necesităților aplicației voastre. Aceasta dispune, de asemenea, de o interfață USB – UART de mare viteză pentru utilizare la depanare sau la monitorizarea parametrilor cheie în algoritmul vostru de control, utilizând o unealtă grafică PC, precum X2C Scope sau RTDM.

Pentru a avea șansa de a câștiga placa dsPIC33CK pentru controlul motoarelor de joasă tensiune sau pentru a primi voucherul de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-dsPIC.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu