Sistem de conectori PicoBlade marca Molex

by donpedro

Sistemele de conectori cu pas 1,25 mm, fir-la-placă și fir-la-fir de la Molex oferă flexibilitate de proiectare cu numeroase opțiuni de conectori, inclusiv versiuni aurite de 0,38µm, făcându-le ideale pentru o plajă bogată de aplicații în numeroase industrii.

Seria PicoBlade este oferită cu opțiunile de fir-la-placă și fir-la-fir. Acest sistem economisește aproximativ 45% din spațiul plăcii de circuit imprimat (PCB) în comparație cu sistemele tipice fir – la – placă pe 2 mm. Este vorba despre un sistem cu o singură linie, disponibilă cu 2 până la 15 circuite, beneficiind de conectori cu montare pe suprafață și conectori cu montare prin găuri. Domeniul temperaturii de operare de la -40 → +85 °C.

Pentru a asigura posibilitatea de asamblare a conectorilor, este disponibilă o trusă de unelte automate, semi-automate și manuale, ce pot utiliza cabluri discrete.

Exemplu – Nr. stoc RS 125-0747 – Marca Molex – Cod de producător 15134-0800

Compact – pas 1,25mm: oferă economie de spațiu.

Versiuni cu contacte aurite 0,38μm: oferă siguranță în funcționare și durabilitate în condiții de mediu dure.

Varietate largă de opțiuni pentru flexibilitatea proiectării: SMT și prin găuri, în unghi drept și vertical, fir-la-placă sau fir-la-fir.

Design cu contact în două puncte: asigură o conexiune electrică sigură la curent redus, tensiune redusă și condiții de vibrații.

Blocare sigură: se oferă o reținere sigură a conexiunii.

Capace opționale de vacuum pentru conectorii SMT: permit productivitate de mare volum utilizând duze de preluare.

Aplicațiile acestui tip de conectori acoperă o plajă foarte largă de industrii:

 Industria auto: module de control, confort și dispozitive de informare și entertainment auto, panouri instrumentație, direcție etc.
 Echipamente casnice: aparate de aer condiționat, jocuri, imprimante cu jet de cerneală și cu laser, aparate media, televizoare cu LED-uri, televizoare inteligente, alte aparate electrocasnice
 Sisteme de calcul: servere.
 Industrie: drone, echipamente de testare electrică, sisteme de securitate.
 Echipamente medicale: dispozitive pentru auz, sisteme de monitorizare.

Seria PicoBlade face parte din oferta bogată de conectori ce vă este oferită de Aurocon COMPEC, distribuitor oficial RS Components. Oferta completă o puteți găsi accesând ro.rsdelivers.com.

Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
https://www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu