O parte a unei surse de alimentare de înaltă performanță

by donpedro

Seria WE-AGDT pune la dispoziție noi transformatoare cu montare pe suprafață, serie care, în același timp, face parte dintr-o soluție de sursă de putere dezvoltată de Würth Elektronik pentru controlul porții dispozitivelor SiC MOSFET. WE-AGDT este un transformator compact, disponibil în capsulă EP7. Acesta suportă pe intrare o tensiune cuprinsă în intervalul 9 … 36V, un curent de saturație ridicat, de 4.5A, iar pe de altă parte, are o inductanță de scurgere foarte scăzută și o capacitanță foarte mică, de 6.8 pF, între înfășurări. Acest lucru oferă o creștere a imunității tranzitorii de mod comun (CMTI) pentru sistemul de comandă al porții.

Transformatoare WE-AGDT 
Sursa imaginii: Würth Elektronik

Seria WE-AGDT cuprinde șase transformatoare, fiecare optimizat pentru proiectul său de referință respectiv. Datorită celor două înfășurări secundare separate, acestea permit tensiuni de ieșire atât bipolare (+15V, -4V), cât și unipolare (+15V la +20V, 0V). Tensiunea de intrare, de la 9 la 36V, permite o putere maximă de ieșire de la 3 la 6W. Transformatoarele WE-AGDT sunt optimizate pentru aplicații SiC, dar sunt, de asemenea, potrivite pentru controlul optim al dispozitivelor IGBT și al MOSFET-urilor de putere și, având un convertor DC-DC adecvat, chiar și pentru GaN FET-uri de înaltă tensiune. Proiectul de referință al Würth Elektronik pentru un convertor DC-DC compact, izolat galvanic pentru driverele de poartă SiC MOSFET este disponibil aici: www.we-online.com/RD001.

“Odată cu răspândirea tot mai mare a dispozitivelor semiconductoare de putere fabricate în tehnologia carburii de siliciu, care funcționează la frecvențe de comutație de peste 100kHz, cerințele lor de control al porții devin din ce în ce mai sofisticate. Cu seria WE-AGDT și proiectul de referință asociat, am dezvoltat o soluție pe cât de fiabilă, pe atât de inovatoare, care permite dezvoltatorilor să implementeze cu ușurință o sursă compactă, eficientă și flexibilă cu o putere de ieșire de până la 6W”, spune Eleazar Falco, inginer de aplicații la Würth Elektronik eiSos.

WE-AGDT este disponibil din stoc, fără o cantitate minimă de comandă. La cerere, sunt puse la dispoziția dezvoltatorilor mostre gratuite.

Mai multe informații găsiți aici: https://www.we-online.com/agdt

Würth Elektronik
https://www.we-online.com

WE_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu