Utilizați datele inteligent

by donpedro

Cloud-ul de la Murrelektronik este foarte potrivit pentru utilizarea inteligentă a datelor utilajelor și instalațiilor – iar nexogate este interfața pentru domeniul industrial.

Multe persoane din cadrul unei companii sunt foarte interesate de datele actuale de proces, de management, întreținere, programatori sau personalul de service… Datele sunt utilizate pentru diverse scopuri; de exemplu pentru controlul producției, pentru dispunerea personalului sau pentru organizarea lucrărilor de mentenanță și întreținere.

Cloud-ul Murrelektronik ține la curent persoanele interesate de date, tocmai cu informațiile importante pentru acestea. Prin Tabloul de bord, datele pot fi accesate online, oricând, de oriunde și prin orice dispozitiv mobil. Se va defini în avans ce tip de informații primesc angajații. Astfel, este de exemplu, posibil ca cel care planifică producția să primească informații despre randamentul actual al unei instalații, în schimb, personalul de întreținere va primi informații despre temperatura servomotoarelor.

În cadrul procesului de producție, uneori, se poate ajunge la situații delicate. În acest caz, este necesară o reacție rapidă, pentru a evita defecțiuni mai grave sau chiar opriri costisitoare ale producției. În acest sens, în Tabloul de bord se stabilesc niveluri de prag, iar valorile nu trebuie să se afle sub sau peste acestea. Dacă totuși se întâmplă, va fi transmisă o informare – sub formă de e-mail (codat) sau sub formă de mesaj, direct pe mobil. Acum se poate acționa din timp!

Transfer de date facil

Interfața care transferă datele din zona industrială în Cloud este nexogate de la Murrelektronik. Componentă compactă a panoului de comandă, aceasta este integrată în sistemul de comunicare sub formă de element suplimentar (Ethernet sau PROFINET) pentru a transmite datele prin rețeaua de telefonie mobilă în Cloud-ul Murrelektronik. Avantajul acestei metode este că transmiterea are loc independent de infrastructura IT existentă în locul de utilizare. Utilizatorii pot transmite informațiile chiar și în propriul sistem cloud printr-o conexiune LAN.

Competență de consiliere de la Murrelektronik

Pentru instalarea unui cloud și integrarea interfeței nexogate în conceptul de automatizare al unui utilaj sau a unei instalații există inginerii de aplicație de la Murrelektronik, care vă oferă o asistență valoroasă – de la prima idee, la punerea în funcțiune și mult mai departe.

Bianca Schoch expert Cloud la Murrelektronik

Timpi scurți de reacție

„În utilaje și instalații sunt colectate date complete. Cu cloud-ul de la Murrelektronik și interfața nexogate este foarte simplu să folosiți inteligent aceste date. Această transparență permite timpi scurți de reacție, asigură planificarea și simplifică mentenanța predictivă.”

Pentru mai multe informații, accesați link-ul:
https://www.electronica-azi.ro/wp-content/uploads/2020/12/B_IIoT-and-Wireless_11-20_EN.pdf

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu