Câștigați o placă de dezvoltare Microchip SAM IoT WG

by donpedro

Placa de dezvoltare SAM-IoT WG dispune de microcontrolerul (MCU) pe 32-biți (MCU) SAMD21G18 bazat pe un nucleu Arm® Cortex®-M0+, un circuit integrat securizat ATECC608A CryptoAuthentication™ și controlerul de rețea complet certificat ATWINC1510 Wi-Fi®, astfel încât să puteți conecta rapid și ușor aplicația voastră embedded la platforma Google IoT Cloud.

Depanatorul existent pe placă vă permite să programați și să depanați microcontrolerul, fără hardware suplimentar. Utilizați soclurile mikroBUS™ pentru a vă extinde proiectul cu ajutorul plăcilor click™ de la MikroElekronika. Placa de dezvoltare SAM-IoT WG este o platformă de dezvoltare mică și ușor de extins pentru soluțiile IoT.

Microcontrolerul vine preîncărcat cu firmware, care vă permite să vă conectați rapid și să trimiteți date la platforma Google Cloud. Odată ce sunteți gata să vă construiți propriul proiect personalizat, puteți genera cu ușurință cod, utilizând bibliotecile software gratuite din MPLAB Harmony v3. Placa de dezvoltare SAM-IoT WG este susținută de MPLAB® X IDE.

Placa de dezvoltare SAM-IoT WG dispune de doi senzori:

  • Un senzor de lumină – TEMT6000
  • Un senzor de temperatură de înaltă precizie – MCP9808

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare Microchip SAM IoT WG sau pentru a primi un voucher de 20%, care include și transport gratuit, accesați pagina: https://page.microchip.com/E-Azi-SAM-IoT.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu