Conectori de mare putere de la Murrelektronik

by donpedro

Tehnologia de automatizare modernă și echipamentul aferent au nevoie de multă putere. În plus, odată cu creșterea nivelului de complexitate a conceptelor de instalare, crește și numărul de dispozitive folosite în teren, iar componente precum module I/O, senzori și module pentru unitatea de comandă sunt utilizate din ce în ce mai des. Industrie 4.0 și IIoT duc la o creștere a cererii pentru tehnica de control a proceselor. Chiar și în zona mecanicii are loc o migrare de la acționări pneumatice la acționări electrice, crescând astfel, nevoia de aplicații eficiente.

Datorită conectorilor de mare putere de la Murrelektronik, alimentarea cu puterea nece­sară se poate face foarte ușor în teren. Murrelektronik oferă cabluri de capacitate mare pentru diverse utilizări, într-o gamă largă de opțiuni, în seturi reduse cu cabluri de conectare, adaptate întocmai cerințelor concrete.

Conectori de mare putere M12
Capacitate mare, dimensiune mică
(Cod L: 63 V/16A; Cod T: 630 V/12A)

Noul M12 de mare putere de la Murrelektronik este un conector compact și eficient. Acesta oferă o conexiune sigură pentru blocuri de alimentare liniare, motoare pas cu pas, precum și pentru alimentarea cu putere a modulelor fieldbus. Conectorii M12 sunt soluția ideală atunci când aveți nevoie de o densitate mare de putere într-un spațiu compact.

Mantaua exterioară a conectorilor M12 este confecționată din poliuretan (PUR), aceasta fiind foarte rezistentă și nu conține halogeni. Așadar, acești conectori sunt adaptați pentru utilizarea în cele mai dure aplicații industriale. Blocajele anti-vibrații integrate, pe de altă parte, asigură o conexiune sigură chiar și în cazul unor șocuri și vibrații severe.

Conectori MQ15
Tehnică de conectare rapidă

MQ15 convinge printr-un sistem practic de conectare rapidă. Este foarte ușor de montat. Pentru a crea o conexiune IP67, nu aveți nevoie decât de rotire cu un sfert de rotație! Aceasta vă permite economii de timp la instalare de până la 80%. MQ15 este adecvat pentru utilizarea la motoare asincrone și trifazate de până la 7.5 kW și este ideal pentru distribuția de putere. Sunt disponibile prize pentru a putea instala conexiuni MQ15 pe motoarele asincrone și trifazate existente.

(Mini) Conectori de 7/8″
Conector puternic și compact

Cablurile de 7/8″ sunt soluția perfectă pentru circuitele electrice. Aceste cabluri listate c(UL)us sunt un standard industrial în America de Nord și sunt folosite de decenii la nivel mondial pentru alimentarea cu energie a componentelor și dispozitivelor. Cablurile robuste sunt adecvate pentru conectarea senzorilor, actuatoarelor, aparatelor de măsură și multor alte componente.

Conectori M23
Conexiune simplă și etanșă

Cablurile conectează servo-motoarele la blocurile de alimentare. Pe partea cu motorul sunt disponibili, la alegere, conectori M23 extrudați, cu diverși pini alocați. În ceea ce privește conectorii de putere, puteți alege între diferite variante de capete de cabluri, conform specificațiilor Siemens Sinamics.

Știați că?
Toți conectorii de la Murrelektronik sunt 100% testați și oferă o calitate de înaltă clasă. Cunoștințele noastre bogate în ceea ce privește tehnica de conectare se bazează pe o experiență îndelungată în producția de conectori M8 și M12.

Pentru mai multe informații și pentru a obține gratuit mostre ale modelului M12, accesați link-ul de mai jos: https://www.murrelektronik.ro/ro/highlights/conectorii-cu-stecher-de-mare-putere/

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu