Farnell îmbunătățește portofoliul de siguranță și igienă cu produsele AMETEK Land

by donpedro

Farnell, distribuitorul de produse pentru dezvoltare, este încântat să anunțe o nouă franciză cu AMETEK Land, un producător de top la nivel mondial de monitoare și analizoare pentru măsurarea temperaturii fără contact, în infraroșu. Noul acord extinde portofoliul de siguranță, igienă și de revenire la muncă al Farnell, prin adăugarea noului sistem VIRALERT 3 de verificare a temperaturii corpului uman al AMETEK Land.

VIRALERT 3 utilizează camere termice și vizuale pentru a asigura măsurarea temperaturii și recunoașterea facială, respectând în același timp cerințele de distanțare socială. Sistemul scanează un subiect în aproximativ două secunde pentru a permite o monitorizare fără probleme la revenirea la muncă angajaților, minimizând întârzierile și cozile care ar putea crește riscul de infecție. Măsurarea și stocarea automată a datelor elimină potențialul de eroare umană în procesul de scanare.

În 2003, ca răspuns la virusul SARS, AMETEK Land a brevetat primul său sistem utilizat pentru îngrijirea sănătății și în medică, numit sistem de măsurare a temperaturii corpului uman (HBTMS – Human Body Temperature Measurement System). Acest sistem a fost ulterior actualizat în 2010, devenind primul sistem VIRALERT. Noul VIRALERT 3 a fost introdus la debutul pandemiei COVID-19.

VIRALERT 3 oferă utilizatorilor o serie de caracteristici inovatoare, printre care:

Screening sigur – Camera de imagistică termică cu infraroșu, precisă, instantanee și neintruzivă este activată de la o distanță sigură, fără a încetini fluxul de persoane. Alertele vizuale și sonore automate oferă un avertisment utilizatorului atunci când este necesar.

Ușor de utilizat – VIRALERT 3 funcționează imediat, iar software-ul gratuit oferă o interfață intuitivă.

Cameră de imagistică de înaltă rezoluție – Camera de înaltă rezoluție se conectează la un computer local, permițând detectarea automată a feței și o singură citire frontală. Imaginile vizuale de la senzorul de culoare CMOS sunt afișate la o rezoluție de 1.2 MP (1280 × 960) la 50 fps. Imaginile termice oferă un domeniu de măsurare între 30 și 45⁰C cu un câmp vizual de 39 × 31⁰ și o rată de cadre < 9Hz.

Software intuitiv – Suportă imagini termice și vizuale continue. Temperaturile ridicate anormale sunt afișate în roșu, cu alarme pe ecran și sonore.

Măsurători de înaltă precizie – Dezvoltat de experți mondiali în monitorizarea temperaturii, VIRALERT 3 asigură o precizie de ±0.5⁰C la o distanță de 1m.

Sursă de referință Blackbody – O sursă compactă de calibrare cu instalare ușoară elimină sursa principală a erorilor de măsurare.

Sistemul versatil VIRALERT este potrivit pentru majoritatea mediilor și poate fi livrat cu diverse opțiuni de prindere/fixare, de asemenea, disponibile de la Farnell.

James McGregor, Global Head of Test, Tool and Production Supplies la Farnell spune: „Scopul nostru este să oferim clienților cea mai bună gamă de produse de la cei mai importanți producători mondiali. Adăugarea AMETEK Land ne permite să oferim asistență continuă clienților, deoarece aceștia doresc să revină la locul de muncă în cel mai sigur mod posibil. Farnell are în stoc o gamă largă de elemente esențiale pentru revenirea în siguranță a angajaților la serviciu și gata de livrare imediată către clienții din întreaga lume.”

Produsele de la AMETEK Land sunt disponibile la Farnell pentru EMEA, Newark Pentru America de Nord și element14 pentru APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu