Digi-Key Electronics și Machinechat anunță disponibilitatea globală a celei mai accesibile soluții de management a datelor IoT din industrie pentru BeagleBone

by donpedro

Digi-Key Electronics, furnizorul cu cea mai mare selecție din lume de componente electronice pe stoc pentru livrare imediată, a anunțat că va fi distribuitorul exclusiv la nivel mondial al celui mai accesibil software de management a datelor IoT – gata de utilizare – pentru platforma BeagleBone, Machinechat® JEDI One pentru BeagleBone.

“Fiind unul dintre sponsorii fondatori ai BeagleBoard, Digi-Key este încântat să continue să fie lider în sprijinirea dezvoltatorilor BeagleBone cu soluții inovatoare care să le permită să-și aducă la realitate ideile IoT”, a declarat Robbie Paul, director al departamentului de soluții de afaceri în domeniul IoT în cadrul Digi-Key Electronics. “Prin adăugarea JEDI One pentru BeagleBone de la Machinechat în oferta noastră de produse, compania noastră continuă tradiția de a oferi cele mai bune soluții din industrie pentru comunitatea BeagleBoard.”

JEDI One de la Machinechat este o aplicație software ‘all-in-one’ creată pentru dezvoltatorii și arhitecții de soluții IoT pentru a oferi capabilități de colectare, vizualizare, monitorizare și stocare locală a datelor IoT în câteva minute. Disponibilă ca aplicație software binară ce poate fi instalată la fața locului, JEDI One pentru BeagleBone este cea mai accesibilă soluție software IoT din industrie gata pentru utilizare imediată, care permite dezvoltatorilor și clienților lor să aibă control complet asupra datelor lor, împreună cu un set avansat de instrumente de management a datelor ce poate fi accesat imediat.

“Una dintre provocările cheie pentru orice inginer, producător sau student este timpul și efortul necesar dezvoltării unei infrastructuri pentru colectarea, transformarea, monitorizarea și vizualizarea datelor pentru proiectul lor IoT”, a declarat Robert Nelson, inginer principal de aplicații la Digi-Key. “Cu software-ul JEDI One al Machinechat, aceste etape sunt transformate în ceva care poate fi realizat rapid și eficient din punct de vedere al costurilor, utilizând în același timp resurse minime de pe platforma BeagleBone. Acest lucru permite tuturor dezvoltatorilor să adauge cu ușurință funcții puternice în proiectele lor IoT în câteva minute.”

“Suntem încântați să colaborăm din nou cu Digi-Key pentru a furniza o soluție care să servească comunitatea de dezvoltare IoT”, a declarat E.E. Wang, director marketing la Machinechat. “BeagleBone a fost recunoscută de mult ca una dintre cele mai importante platforme embedded pentru dezvoltarea aplicațiilor IoT industriale, comerciale sau casnice, iar acum, cu JEDI One pentru BeagleBone, dorim să oferim o soluție care să permită dezvoltatorilor și entuziaștilor BeagleBone să petreacă mai mult timp inventând rapid, dar cu resurse minime, pentru a dezvolta software-ul necesar proiectului lor.”

Machinechat JEDI One pentru BeagleBone este disponibil exclusiv prin intermediul Digi-Key Electronics la prețul de 39.00 USD, pentru o singură licență premium. Fiecare licență acceptă o placă BeagleBone și până la 16 dispozitive și senzori.

Digi-Key Electronics   |   https://www.digikey.ro

DK_Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu