Câștigați un starter kit Microchip MPLAB pentru memorii seriale

by donpedro

Proiectanții de aplicații bazate pe memorii EEPROM seriale se pot bucura de o productivitate mult mai mare, timp redus de lansare pe piață și o proiectare foarte solidă, pe care numai un sistem de dezvoltare bine gândit le poate oferi. Kitul de start MPLAB® al Microchip pentru memoriile seriale include tot ceea ce este necesar pentru a dezvolta rapid un proiect robust și fiabil bazat pe memorii EEPROM seriale și reduce foarte mult timpul necesar pentru integrarea sistemului și reglarea fină a hardware-ului/software-ului.

Kitul de start MPLAB® pentru memorii seriale se conectează direct la portul USB de pe un computer și furnizează comunicație și alimentare la placă. Circuitul programator este, de asemenea, inclus și permite atât programarea datelor pe dispozitivul de memorie serial, cât și verificarea conținutului acestuia, toate folosind MPLAB IDE.

Caracteristici incluse în kitul de start MPLAB® pentru produse de memorie serială:

  • Selector tensiune: 3.3V și 5.0V
  • Suportă Microchip UNI/O® bus, I²C™, SPI și Microwire Serial EEPROMs
  • Alimentare externă: 1.8V la 5.5V
  • Interconectare USB

Pentru a avea șansa de a câștiga un Starter Kit Microchip MPLAB Starter Kit pentru Memorii serialesau pentru a primi un voucher de 20%, care include și transport gratuit, accesați pagina: https://page.microchip.com/E-Azi-MPLAB.html și introduceți datele voastre ăn formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu