Stații de lucru moderne REECO

by donpedro

Mobilierul industrial este o investiție ce trebuie analizată prin prisma profiturilor sau a economiilor aduse afacerilor. În Polonia și în alte țări europene, costurile cu forța de muncă și bunurile imobiliare sunt în creștere. Aceasta este o tendință care devine din ce în ce mai profundă și va continua să crească pe măsură ce economia și societatea se îmbogățesc. Deja în multe industrii acestea sunt componente semnificative ale costurilor totale de producție, în unele chiar depășind costurile cu materiile prime. Reducerea acestor costuri aduce, prin urmare, economii semnificative, iar în multe industrii – în special în cele în care există o competiție mare a prețurilor – chiar și diferențele aparent mici în punctul de echilibru pot oferi avantaje pieței și se pot traduce în contracte ulterioare.

OFERTA REECO

Mobilierul din oferta REECO răspunde acestor tendințe prin îmbunătățirea organizării și reducerea spațiului necesar pentru stațiile de lucru. Soluțiile sunt de natură modulară, ceea ce înseamnă că pot fi ușor configurate și adaptate la aproape orice industrie și tip de afacere și vă permit să plasați instrumentele și componentele de lucru la îndemâna angajaților.

Acest lucru este realizat de gama largă de rafturi, cutii, panouri și suporturi de montare disponibile, concepute pentru a fi utilizate în cea mai largă gamă de situații posibile. Astfel, angajatul poate să-și îndeplinească sarcinile mai repede, fără a pierde timpul căutând lucruri și deplasându-se prin jur – aspect care mărește eficiența muncii sale și reduce riscul de accidente legate, de exemplu, de mișcările sale bruște cu o sarcină.

Riscul de boli profesionale asociate cu bolile degenerative ale coloanei vertebrale este, de asemenea, minimizat cu stații de lucru reglabile electric. Acest avantaj permite o schimbare frecventă a poziției de lucru de la șezut la stând în picioare, ceea ce este recomandat și este de mult timp un standard de sănătate și siguranță în țările foarte dezvoltate. Prin urmare, introducerea soluțiilor ergonomice adecvate face posibilă atât reducerea numărului de stații de lucru necesare prin creșterea eficienței muncii, cât și reducerea costurilor directe și indirecte rezultate din accidentele de muncă.

Mobilierul și, în special, stațiile de lucru dotate cu suprafețe anti-statice, au o structură verticală. Aceasta înseamnă că designul lor se bazează pe o ramă portantă, așezată deasupra bancului și în fața lucrătorului, care face posibilă plasarea în raza sa de acțiune a tuturor echipamentelor și instrumentelor care ar ocupa, în mod normal, tot spațiul de lucru al angajatului.

Acest lucru permite o reducere semnificativă a spațiului necesar pentru o singură stație de lucru, iar, la nivel de întreprindere, o reducere atât a dimensiunii necesare unei hale de producție, cât și a costurilor asociate, cu 50-60%.

CUM SĂ ALEGI MOBILIERUL?

Tipurile de aparate și echipamente în care va investi o anumită companie depind în mare măsură de politica sa și de oportunitățile pe care le oferă o situație actuală și viitoare. În domeniul mobilierului industrial, unii clienți au avut experiențe negative în ceea ce privește achiziționarea stațiilor de lucru pentru propriile nevoi fie că aceasta s-a făcut pe cont propriu, fie prin externalizarea către meșteri/subcontractori. Această abordare – la scară redusă – implică adeseori costuri mult mai mari cu materia primă, precum și costuri privind achiziționare instrumentelor potrivite sau a timpului petrecut pentru dezvoltarea cunoștințelor adecvate.

Chiar dacă există unele economii inițiale, în practică, atunci când toate costurile sunt luate în considerare, acestea devin neglijabile. Mobilierul produs în acest mod este, de asemenea – prin însăși natura sa – împovărat de probleme care vor deveni evidente în timp. Orice încercare de extindere sau reconfigurare a organizării unui loc de muncă sau stații de lucru va implica parcurgerea de la început a întregului proces de proiectare și fabricare a locului de muncă sau a noilor sale elemente. Mobilierul REECO se bazează pe 25 de ani de experiență a producătorului în această industrie și pe cunoștințele despre soluțiile care funcționează pe termen lung și cu care clienții sunt mulțumiți.

Cheia aici este modularitatea și menținerea unui standard ridicat consistent, precum și repetabilitatea producției și compatibilitatea de-a lungul anilor.

Acest lucru permite clienților noștri să investească doar în elementele de care au nevoie în prezent, știind că, dacă este nevoie să modifice linia, își pot demonta construcțiile existente și adăuga altele noi în orice moment. Disponibilitatea completă a produselor către client – de ordinul 100% din elementele standard din stoc este un element cheie al politicii producătorului. Este un avantaj care permite un confort deosebit clienților, aceștia putând reacționa la nevoile liniilor lor de producție chiar peste noapte și distinge producătorul RENEX Group de alte soluții din piață. În același timp, datorită potențialului producătorului intern, a experienței acumulate și folosind tehnologia adecvată, este posibilă fabricarea într-o perioadă scurtă de timp a unor elemente personalizate, dar compatibile cu modulele REECO standard.

CE AFECTEAZĂ CALITATEA SOLUȚIILOR?

Calitatea componentelor sistemului REECO se datorează în mare parte materiilor prime utilizate. Mobilierul este fabricat din oțel și permite, prin natura materialului, ca acesta să fie mult mai durabil și mai puțin susceptibil la deformare decât soluțiile alternative de aluminiu. Stratul protector sau antistatic sau straturile antibacteriene, care în era pandemiei COVID-19, trezesc un mare interes în rândul antreprenorilor, care caută soluții pentru a minimiza riscul epidemiologic, sunt de asemenea, foarte importante. Acest lucru se aplică în special instalațiilor care funcționează non-stop, unde angajații care lucrează în schimburi utilizează aceleași stații de lucru. Producția de mobilier industrial dispune de aceleași sisteme de pregătire și protecție a suprafeței precum cele utilizate pentru fabricarea elementelor din industria aeriană – fapt ce permite ca mobilierul să fie utilizat fără o vopsire suplimentară timp de până la 30 de ani. Mobilierul este special creat pentru a fi utilizat în zonele EPA unde există produse electronice sensibile ESD. Din acest motiv, toate suprafețele sunt acoperite cu straturi antistatice de nivel mondial. Industria electronică, fie că este vorba despre producția de componente/dispozitive electronice, fie de repararea acestora, este foarte conștientă de importanța utilizării protecției ESD de cel mai înalt nivel.

Contact:

Andrei Bratanov – National Sales Manager
Strada Văliug, nr. 32, Sector 1
13986 București, ROMÂNIA

T: +40 799 774 330
E:
Andrei.Bratanov@renex.ro

RENEX

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu