Noua serie de documentare ‘Intelligent Revolution’ de la Mouser Electronics explorează aplicații de ultimă generație în domeniul inteligenței artificiale

by donpedro

Mouser Electronics Inc. a lansat prima carte electronică (eBook) Artificial Intelligence: The Next Wave in Life Sciences, din seria The Intelligent Revolution. În noua carte electronică, experți de la Mouser și din sectorul industrial al științelor vieții explorează aplicații de ultimă generație bazate pe inteligență artificială (AI) în domenii precum terapia logopedică, prevenirea gripei și protecția faunei sălbatice. Noua serie captivantă de ‘AI’ este cea mai recentă completare a programului premiat Mouser – Empowering Innovation Together™.

Cartea electronică Artificial Intelligence: The Next Wave in Life Sciences conține un articol fascinant despre Tanya Berger-Wolf – specialist în domeniul ecologiei computaționale la Universitatea de Stat din Ohio – precum și contribuții interesante oferite de scriitorul de literatură științifică David Freedman. Primul articol publicat de Tanya Berger-Wolf explorează utilizarea inteligenței artificiale în corelarea fotografiilor cu tipuri animale, o funcție critică în protecția faunei sălbatice. Această aplicație permite oamenilor de știință să stabilească dacă o populație este în creștere sau în scădere și să determine nivelul de finanțare, precum și dimensiunea suprafeței de teren care ar trebui alocate pentru a proteja o anumită populație de animale.

Articolele lui Freedman explorează rolul inteligenței artificiale în două aplicații medicale: analiza sunetelor provocate de tuse cu scopul de a urmări focarele de gripă și identificarea tiparelor în scanările cerebrale pentru a prezice rezultatele terapiei logopedice.

Înființat în 2015, programul Mouser ‘Empowering Innovation Together’ este unul dintre cele mai apreciate (și recunoscute) programe de marketing din industrie pentru domeniul componentelor electronice. Seriile anterioare au evidențiat procesul de transformare a unei idei într-un produs, precum și evoluțiile inovatoare în domeniul roboticii și proiectării orașelor inteligente.

Pentru mai multe informații, vizitați https://eu.mouser.com/empowering-innovation. Pentru a citi noua carte electronică Artificial Intelligence: The Next Wave in Life Sciences eBook accesați https://eu.mouser.com/empowering-innovation/artificial-intelligence/lifesciences

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu