Mouser lansează ‘Centrul de Resurse Tehnice’, o colecție de conținut tehnic și informații despre produse

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI New Product Introduction) și în susținerea inovației, lansează noul Centru de Resurse Tehnice (Technical Resource Centre), care conține o colecție în continuă expansiune de articole tehnice, bloguri, cărți electronice și un jurnal de soluții și tehnologii, precum și informații despre produse.

Centrul de Resurse Tehnice de la Mouser – recent actualizat – permite clienților să găsească mai rapid și mai ușor date tehnice și informații despre produse pe toate site-urile distribuitorului. Prima pagină a Centrului de Resurse Tehnice include link-uri către site-uri de aplicații și tehnologii (Applications & Technologies) și blogul Mouser Bench Talk, precum și articole, videoclipuri și cărți electronice (eBooks). Pagina include, de asemenea, un link către calcule și conversii online (Conversion Calculators) – instrumente practice pentru a ajuta ingineri cu diverse niveluri de calificare să își accelereze proiectele.

Centrul de Resurse Tehnice are o bară de căutare cu funcția ‘Advanced Type Ahead’, care permite clienților să înceapă introducerea termenilor de căutare și să primească sugestii pentru a-i ajuta la restrângerea căutării. Clienții pot sorta rezultatele căutării în funcție de articole, bloguri, site-uri de aplicații și tehnologii, microsite-uri de produse sau tot conținutul. În plus, aceștia pot sorta varietatea de conținut extrem de interesant accesând celebra pagină Mouser – Empowering Innovation Together™.

Pentru a afla mai multe, vizitați eu.mouser.com/technical-resources/ sau faceți click pe ‘Technical Resources’ în bara de navigație aflată în partea superioară a oricărei pagini de pe mouser.com.

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu