Expoziția ‘embedded world 2021’ va avea loc doar în format digital

by donpedro

Expoziția ‘embedded world – Exhibition&Conference’ se va desfășura anul viitor doar în mediul online! Atât târgul comercial, cât și conferințele însoțitoare, vor avea loc în format virtual sub numele de ‘embedded world DIGITAL’. Participanții vor avea la dispoziție cinci zile, în perioada 1-5 martie 2021, pentru vizitarea acestei expoziții. Prin această decizie, NürnbergMesse reacționează la condițiile actuale cauzate de pandemia de coronavirus și efectele acesteia asupra comunității “embedded”.

embedded world Exhibition&Conference este platforma globală a comunității “embedded” care facilitează schimbul de informații și oportunitățile de a descoperi cele mai noi tendințe, produse și tehnologii din sfera aplicațiilor embedded.

Prezentare versatilă, inovatoare și ‘posibilități de potrivire
embedded world 2021 DIGITAL oferă expozanților nu numai o platformă pentru prezentări ale companiei și demonstrații de produse, ci și posibilitatea de a se implica în program. Aceasta include participarea la forumurile digitale ale expozanților și alte formate interactive, cum ar fi ‘mesele rotunde’ specifice companiei sau spațiul pentru discuții libere. În plus, embedded world DIGITAL oferă o funcție de ‘potrivire’ pentru a se asigura că părțile interesate găsesc expozanții potriviți și invers. Formatul digital oferă participanților din întreaga lume, de exemplu din UE, SUA, China sau Japonia, acces facil și direct la transferul de cunoștințe al comunității “embedded”.

Expertiză de primă clasă pentru specialiștii din domeniile ‘embedded’ și ‘display’
În cadrul ‘Embedded World 2021 DIGITAL’, cele două conferințe ale expoziției, embedded world Conference’ și ‘electronic displays Conference’ – cu specialiști/vorbitori de top, analize și prezentări de aplicații de primă clasă – vor avea loc, de asemenea, numai în format digital.

Toate informațiile despre conferințe pot fi găsite la: https://www.embedded-world.eu și www.electronic-displays.de/en

În ceea ce privește anul 2022, următoarea ediție a expoziției ‘embedded world’ va avea loc în formatul fizic, tradițional, în perioada 15-17 martie 2022, în Centrul de Expoziții de la Nürnberg.

embedded world

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu