Digi-Key Electronics distribuie produse de testare și măsurare de la NI

by donpedro

Seria USB X de dispozitive DAQ multifuncționale produse de NI este acum disponibilă la Digi-Key Electronics

Digi-Key Electronics, distribuitorul global cu cea mai mare selecție din lume de componente electronice în stoc și gata pentru livrare imediată, a anunțat că și-a extins portofoliul său de produse prin includerea gamei de dispozitive NI pentru testare și măsurare. Această inițiativă extinde foarte mult oferta generală de testare automată a Digi-Key.

Companiile se confruntă continuu cu provocarea de a aduce mai rapid pe piață produse de calitate. Inginerii obișnuiți să folosească serviciile globale de distribuție ale Digi-Key, cu livrare a doua zi, au acum acces rapid la instrumente care oferă date de testare și măsurare de înaltă calitate, repetabile, pentru a-i ajuta să accelereze verificarea și producția produselor. Ușurința inițializării și configurării oferită de dispozitivele fabricate de NI (bazate pe tehnologie PC) oferă inginerilor mai mult timp pentru a se concentra asupra sarcinilor de dezvoltare importante.

“Dotarea inginerilor cu instrumentele potrivite la momentul potrivit accelerează productivitatea”, a spus Jim Ramsey, vicepreședinte Global Partner Program la NI. “Livrarea produselor noastre prin Digi-Key ne permite să ajungem la clienții Digi-Key prin canalele de vânzare cu care aceștia sunt obișnuiți și ne oferă noi oportunități de a dota mai mulți ingineri cu instrumentele de care au nevoie.”

“Suntem foarte mândri să oferim produse NI clienților noștri”, a spus David Stein, vicepreședinte Global Supplier Management la Digi-Key. “Produsele de testare automată și măsurare fabricate de NI vor ajuta clienții noștri să-și dezvolte proiectele mai rapid, permițându-le să analizeze datele din sistemele lor în timp real.”

Pentru mai multe informații despre NI și pentru a comanda din portofoliul său de produse, inclusiv soluțiile USB și PCI DAQ, vă rugăm să vizitați site-ul web Digi-Key.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu