Nou de la akYtec: Transmiter de presiune PD121 pentru medii vâscoase

by donpedro

Ușor de curățat, fără întreținere și gata de utilizare în medii grele: PD121 de la akYtec

Noul transmiter de presiune din portofoliul akYtec este proiectat să măsoare presiunea și să transforme valorile măsurate într-un semnal de ieșire de 4-20mA și să funcționeze în industria alimentară și a băuturilor, în tratarea apelor uzate, precum și în industria vopselelor și a lacurilor. PD121 este disponibil în variantele pentru măsurarea presiunii relative pozitivă sau negativă, precum și ca dispozitiv universal pentru o gamă combinată de presiune relativă.

Numeroase variante disponibile pentru diferite domenii de presiune

Gama PD121 include modele pentru multe domenii diferite de presiune: de la 0 … – 160 mbar la  0 … – 1 bar presiune absolută, de la 0 … 160 mbar la  0 … 40 bar presiune relativă pozitivă și de la -125 … 125 mbar până la -1 … 24 bar presiune relativă negativă și pozitivă. Transmiterul este echipat cu o celulă de măsurare cu siliciu, extrem de sensibilă și o diafragmă sudată cu laser realizată din oțel inoxidabil AISI 316L, care nu necesită garnitură și garantează o durată de viață de peste 500.000 de ore.

Deoarece electronica acestui transmiter de presiune este umplută cu un amestec compozit, PD121 este protejat împotriva condensului intern. Acest lucru permite transmiterului să fie utilizat în zone cu umiditate de până la 90%. Transmiterul de presiune este calibrat din fabrică la 23°C, precum și la 60°C, ceea ce reduce influența temperaturii la 0.05% / 10°C. PD121 nu necesită întreținere și este ușor de curățat, datorită conexiunii la proces, netede, din oțel inoxidabil.

akYtec

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu