Farnell lansează computerul (All-in-One) pi-top [4] pentru a sprijini sistemul de învățare STEM

by donpedro

Farnell, distribuitor de produse pentru dezvoltare, livrează acum noul pi-top [4] – un dispozitiv de calcul programabil pentru a sprijini dezvoltarea digitală, programarea și proiectele practice pentru educatori și studenți, precum și pentru producători și inventatori. Potrivit pentru mai multe medii de învățare în școală, acasă sau în comunitate; elevii pot dezvolta abilități cheie, inclusiv dezvoltare de cod și proiectarea circuitelor, precum și abilități din ce în ce mai solicitate astăzi, cum ar fi comunicarea, gândirea critică și rezolvarea problemelor.

Fiecare computer pi-top [4] este livrat sub forma unui kit ‘Foundation’ într-o cutie metalică ‘bento’ care conține 14 componente, precum senzori programabili, butoane și LED-uri. Utilizatorii pot începe imediat și pot învăța noțiunile de bază ale programării și calculului fizic, apoi își pot continua studiul progresând cu ajutorul unor teme structurate pentru codare avansată, robotică, securitate cibernetică și inteligență artificială. Având o structură modulară și dispunând de o baterie internă, computerul pi-top [4] poate muta orele de studiu chiar în afara casei, pe terenul de sport sau la locul de joacă.

Mediul de învățare software este creat special pentru studiul în clasă și este creat de educatori pentru educatori pentru a-i ajuta să capteze întreaga atenție a elevilor. pi-top [4] este, de asemenea, singura platformă aprobată de OCR (Oxford Cambridge and RSA Review board) pentru a fi utilizată în programa de informatică din Regatul Unit. Materialele de asistență includ instrucțiuni pas-cu-pas „cum să”, care îi ajută pe elevi să scrie cod pentru a controla diferite componente electronice, cum ar fi luminile și senzorii. Suita software, inclusă pe cardul SD de 8 GB, oferă, de asemenea, sute de ore de învățare bazată pe proiecte.

Alte caracteristici cheie ale computerului pi-top [4] includ:

  • Procesor – echipare de la Raspberry Pi 4 de 1.5 GHz cu patru nuclee, cu 4 GB RAM
    Comunicație – USB 3.0, Ethernet Gigabit, ieșire HDMI 4K duală, GPIO cu 40 pini și un mini ecran 128×64
    Conectivitate – Pi-top poate fi conectat la orice monitor sau alt dispozitiv, inclusiv computerele Windows, Apple și Chromebook sau produse de la terți, cum ar fi Arduino și micro: bit. Conectivitatea Raspberry Pi GPIO este inclusă standard.
    Compatibilitate hardware – pi-top [4] se conectează ușor cu produse de construcții similare, cum ar fi LEGO® și Meccano. Utilizatorii au acces instantaneu la mii de proiecte și resurse gratuite care utilizează arhitectura Raspberry Pi HAT.
    Compatibilitate software – Pi-top [4] suportă o varietate de software și aplicații (apps) educaționale, inclusiv Scratch 3, Sonic Pi și editor de cod Mu-Python pentru programatori începători, precum și browser web Chromium și Google Suite, Editor foto, mtPaint / ImageMagic , VLC Media Player și ediția Minecraft Raspberry Pi.

Farnell a lucrat cu mai multe organizații educaționale și guverne pentru a sprijini lansarea strategică a soluțiilor de învățare STEM în clasă și stochează o gamă largă de dispozitive educaționale care pot fi furnizate grupat, pentru o clasă, școală sau pentru mai multe școli. Farnell poate oferi, de asemenea, asistență pentru furnizarea și repartizarea de echipamente în cadrul unor programe personalizate la scară largă, similare cu programul Super: bit din Norvegia.

Computerul pi-top [4] și kitul Foundation sunt disponibile pentru livrare rapidă de la Farnell pentru EMEA, element14 pentru APAC și Newark pentru America de Nord.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu