Câștigați un depanator in-circuit MPLAB PICkit 4 produs de Microchip

by donpedro

Depanatorul produs de Microchip – MPLAB PICkit 4 – permite depa­narea și programarea rapidă și ușoară a microcontrolerelor PIC®, dsPIC®, AVR, SAM și CEC flash utilizând puternica interfață grafică cu utilizatorul a mediului de dezvoltare MPLAB X IDE (Integrated Development Environment).

MPLAB PICkit 4 programează mai repede decât predecesorul său datorită puternicului microcontroler SAME70 pe 32-biți / 300MHz și este pregătit să suporte microcontrolerele PIC și dsPIC. Pe lângă o plajă mai largă a tensiunii țintă, PICkit 4 suportă interfețe avansate, precum JTAG pe 4-fire și SWD (Serial Wire Debug) cu flux Data Gateway, fiind în același timp compatibil cu plăci demo, extensii de conectoare și sisteme țintă care utilizează JTAG cu 2-fire și ICSP.

Caracteristicile cheie ale PICkit 4 includ potrivirea vitezei ceasului procesorului, furnizarea a până la 50Ma de putere către țintă, un consum minim de curent la <100µA de la țintă și o opțiune de autoalimentare de la țintă.

MPLAB PICkit 4 se conectează la PC-ul inginerului de proiectare printr-o interfață USB 2.0 de mare viteză și poate fi conectat la placa țintă printr-un conector SIL (Single In-Line) cu 8-pini. Conectorul utilizează doi pini I/O ai dispozitivului și linia de reset pentru implementarea depanării în circuit și a programării seriale in-circuit (ICSP™).

Pentru a avea șansa de a câștiga un depanator MPLAB PICkit 4 produs de Microchip, sau pentru a primi un voucher de 20% care include și transport gratuit, accesați pagina: https://page.microchip.com/E-Azi-PICkit4.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu