Corpul de iluminat de la Eaton cu pictograme pentru distanțarea fizică, bazat pe gama CrystalWay, ajută proprietarii clădirilor să respecte cerințele locale

by donpedro

Compania de management energetic Eaton ajută proprietarii clădirilor și administratorii site-urilor să fie în conformitate cu cerințele locale privind distanțarea și siguranța clădirilor prin corpul de iluminat din gama CrystalWay cu pictograme pentru distanțarea fizică

Iluminatul de siguranță ne poate salva viață în situațiiile de urgență. Ajută la evacuarea sigură, promptă și eficientă a spațiilor și clădirilor, dar rolul corpurilor de iluminat de siguranță nu este doar acela de a indica direcția de evacuare, un sistem de iluminat de siguranță eficient va ajuta oamenii să localizeze echipamentele de siguranță, refugiile și locurile de adunare.

Corpul CrystalWay cu pictograme pentru distanțarea fizică utilizează expertiza Eaton în iluminatul de siguranță, cum ar fi luminanță mare pentru o recunoaștere optimă, pentru a avea o semnalizare clară și vizibilă să educe ocupanții clădirilor și să asigure implementarea cerințelor locale cu privire la distanțarea fizică. Soluția este disponibilă doar ca pictogramă sau ca produs complet, incluzând un corp de iluminat LED bazat pe gama de corpuri de iluminat de siguranță CrystalWay – cu pictograme de 1m, 1.5m si 2m incluse (pentru a se potrivi diferitelor cerințe). Corpul poate fi montat pe perete sau tavan fără alte accesorii (alte tipuri de montaj posibile cu accesorii de montaj).

Eaton este conștient de impactul coronavirusului și înțelege că firmele pot avea o contribuție importantă când pun siguranța oamenilor pe primul loc, de aceea toate profiturile din vânzarea corpurilor pentru distanțare fizică în 2020 vor fi donate cazurilor caritabile locale.

Eaton

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu