Dispozitiv complex, cu lățime minimă: transmiter de temperatură NPT4 de la akYtec

by donpedro

Dispozitivul compact NPT4 este echipat cu o intrare universală pentru conectarea la o varietate de termocuple (TC) sau termorezistențe (RTD) în conexiune cu 2-, 3- sau 4-fire.
Spre deosebire de NPT1 și NPT3 de la akYtec, care funcționează doar cu un semnal de ieșire de 4-20 mA, noul transmier de temperatură NTP4 acceptă mai multe opțiuni de ieșire pentru semnale de curent de 4-20 mA, 0-20 mA sau 0-5 mA și pentru semnale de tensiune de 0-10V, 2-10V sau 0-5V. Cu NPT4, akYtec își extinde gama de produse cu un transmiter universal de temperatură cu o ieșire activă.

Posibilități de aplicare universale
Transmiterul NPT4 este destinat pentru utilizare universală în aplicații industriale, de exemplu în tehnologii de automatizare, refrigerare și climatizare, inginerie industrială, inginerie mecanică sau industria alimentară. Este utilizat oriunde se utilizează diferite tipuri de senzori de temperatură, iar informațiile trebuie convertite în semnale de curent sau de tensiune. Poate fi instalat atât în sisteme complexe cât și în mici dulapuri de control, chiar lângă mașină. Transmiterul de temperatură poate detecta o eroare în caz de întrerupere a senzorului sau de scurtcircuit. Intrarea este protejată împotriva scurtcircuitelor, iar circuitul de alimentare împotriva polarității inverse. Dispozitivul poate fi utilizat la o temperatură de operare între -40 și + 70°C și este configurat printr-o interfață USB.

akYtec | https://akytec.de/en

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu