Câștigați un dispozitiv de depanare Microchip J-32

by donpedro

Dispozitivul J-32 Debug Probe Debugger/Programmer oferă capabilități de programare și depanare rapide și facile pentru gama de microcontrolere și microprocesoare PIC32 și SAM de la Microchip.
Sonda de depanare J-32 este complet integrată în puternicele instrumente Microchip – mediul de dezvoltare MPLAB® X IDE și aplicația software IPE (Integrated Programming Environment). Conectarea hardware-ului existent este simplă, prin conectorul de depanare SEGGER J-Link/J-Trace cu 20-pini. Sonda de depanare J-32 oferă dezvoltatorilor de produse bazate pe microcontrolere și microprocesoare pe 32-biți toată performanța de care aceștia au nevoie.
De la SEGGER, J-32 beneficiază și de multe alte utilitare software avansate, dintre care unele sunt gratuite:
SystemView (V2.x) înregistreză și vizualizează evenimentele care apar în timpul funcționării, acestea putând fi întreruperi, timere, apelări API sau evenimente de utilizator și furnizează analize în timp real bazate pe informațiile captate.
Aplicația J-Scope afișează datele care provin de la mai multe variabile într-un format tip osciloscop. Pur și simplu conectați sonda de depanare J-32 la aplicația țintă, programați și porniți J-Scope. Fiecare variabilă poate fi manipulată individual cu controale și caracteristici familiare osciloscopului.
Remote Server permite depanarea aplicației voastre cu ajutorul sondei de depanare J-32 de oriunde din lume. Acest lucru este util mai ales atunci când expertul vostru în software, aflat într-o altă regiune, trebuie să rezolve probleme de dezvoltare sau de produs.
J-Mem permite modificări directe la RAM și registrul de funcții speciale (SFR), fără un mediu integrat de dezvoltare (IDE) voluminos. Memoria poate fi afișată într-un format de 8-, 16- sau 32-biți și poate fi exportată într-un fișier .bin. J-Mem este compatibil cu sistemele de operare Windows®, macOS® și Linux®.

Pentru a avea șansa de a câștiga o sondă de depanare J-32 Debug de la Microchip sau pentru a primi un voucher de 20% care include și transport gratuit, accesați pagina:  https://page.microchip.com/E-Azi-J-32.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu